-5%
, ,

Napreden digitalni fotoaparat SONY DSC-RX100M6 kompakten s senzorjem tipa 1.0

Zaloga:

Ni na zalogi


SONY DSC-RX100M6

1,053.55 1,109.00

Informativen izračun ob nakupu na obroke preko Leanpay Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v splošnih pogojih

Preveri svoj limit
 • polog 100€ + 36x 32.52€
 • polog 100€ + 48x 25.22€
 • polog 100€ + 6x 179.24€
 • polog 100€ + 12x 91.18€
 • polog 100€ + 24x 47.17€
Več o
×

Kalkulator za informativni izračun ob nakupu na obroke:

Vpišite poljuben znesek med 50 in 3000 €:

Ni na zalogi

Izdelek je razprodan! Obvestite me, ko je ponovno na zalogi.

Fotoaparat v žepni velikosti s polnim razponom zooma – Brezkompromisna optika 24–200 mm zagotavlja odlično kakovost slike, poleg tega pa je fotoaparat zaradi visoke hitrosti in žepne velikosti idealen za fotografiranje na potovanjih ali fleksibilno profesionalno fotografiranje tudi za najzahtevnejše uporabnike. Z zoomom za jasno sliko lahko dodatno digitalno povečate središče slike tudi do dvakrat (enakovredno 400 mm), pri tem pa se kakovost slike skoraj ne zmanjša.

Visoka ločljivost, kompaktna optična oblika – Nova optika za fotoaparat RX100 VI vključuje osem elementov asferičnega objektiva s 13 asferičnimi površinami za visoko ločljivost vse do roba slike v celotnem razponu zooma. Štiri napredni asferični objektivi popravijo sferična odstopanja in neenakomernosti, dva elementa iz ED-stekla pa zmanjšata odstopanja in zagotovita visoko ločljivost tudi v višjem razponu zooma.

Velike zaslonke omogočajo veliko možnosti za izražanje – Majhna števila F v razponu zooma omogočajo visoke hitrosti zaklopa in visoko raven zameglitve ozadja. Tudi pri goriščni razdalji 100 mm je najvišja vrednost zaslonke F4. S tem se na posnetkih zmanjša zamegljenost hitro premikajočih se predmetov, pomaga pa tudi pri portretnih posnetkih, na katerih oseba izstopa iz zelo zamegljenega ozadja.

Optični stabilizator SteadyShot™ – Z napredkom na področju stabilizacije slike je omogočena hitrejša 4,0–stopenjska18 hitrost zaklopa pri 200 mm, ki odpravi učinek tresenja fotoaparata, ko ga med snemanjem držite v rokah, celo pri telefoto fotografiranju ali fotografiranju pri šibki svetlobi. Vse to skupaj s prefinjeno obliko optike in naprednim slikovnim procesorjem zagotavlja odlično kakovost slik. [1] SteadyShot IZKLOPLJEN [2] SteadyShot VKLOPLJEN

Skladen slikovni CMOS-senzor Exmor RS™ tipa 1.0 zagotavlja večjo hitrost – 315-točkovno samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja zagotavlja neverjetno hitro in natančno samodejno ostrenje in sledenje. Še več, skladni slikovni CMOS-senzor tipa 1.0 s čipom DRAM in z 20,1 milijona slikovnih pik (učinkovitih) zagotavlja snemanje izjemno počasnih posnetkov19 z do 960 sličicami na sekundo20 in izjemno hitrost do 1/32000 sekunde zaklopa proti popačenju.

Hitri mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X™ – Fotoaparat ima napredni slikovni procesor BIONZ X, ki s hitrejšo obdelavo od predhodnika zagotavlja visoko kakovost slik, podpira boljše zaznavanje AF/AE, hitrejšo obdelavo, hitrost in natančnost zaznavanja obrazov in oči ter manjšo zapoznitev prikaza v iskalu.

Zelo hitro samodejno ostrenje s hitrostjo 0,03 sekunde – Hitro hibridno samodejno ostrenje se odzove izjemno hitro, v 0,03 sekunde, ter tako neopazno združi izjemno hitrost in sledenje samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja skupaj z visoko stopnjo natančnosti kontrasta pri samodejnem ostrenju. Tako v fotoaparatu še poveča zmožnost ostrenja, sledenja in zajemanja ostrih in jasnih fotografij subjektov v vseh okoliščinah, tudi sredi hitrega in dinamičnega premikanja.

Zanesljivo sledenje s širokim in gostim samodejnim ostrenjem – S 315 točkami samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja v fotoaparatu RX100 VI je pokritega približno 65 % območja slike; s takšno pokritostjo hitro zajamete tudi majhne ali hitro premikajoče se predmete. Ta funkcija deluje skupaj s tehnologijo za samodejno ostrenje z visoko gostoto, ki koncentrira točke samodejnega ostrenja okrog predmeta in tako poveča kakovost sledenja premikajočih se predmetov. [1] Točke samodejnega ostrenja, ki so prikazane na zaslonu [2] Algoritem samodejnega ostrenja (ni prikazan na zaslonu)

Samodejno ostrenje oči z odlično zmogljivostjo sledenja – Natančna funkcija samodejnega ostrenja oči skupaj z zmogljivim sledenjem samodejnega ostrenja predstavlja koristno pomoč pri slikanju portretov. Učinkovita je celo, ko subjekt gleda dol in stran ali ko so obrazi osvetljeni iz ozadja ali so delno zatemnjeni, pri nastavitvi AF-C (neprekinjeno samodejno ostrenje) pa ohrani izostritev na očeh premikajočega se subjekta.

Način AF-A samodejno preklopi med načini ostrenja – V načinu AF-A v primeru sprememb, kot je nenadno premikanje predmeta in spreminjanje svetlobe, zaznane skozi kader, fotoaparat samodejno preklopi med načinom AS-S (enkratno samodejno ostrenje: zaklene ostrenje, če sprožilo pritisnete do polovice) in načinom AF-C (neprekinjeno samodejno ostrenje: ohranja ostrenje subjektov, ko je sprožilo pritisnjeno do polovice).

Preprosto in naravno ostrenje na dotik in sledilna ploščica za samodejno ostrenje – Funkcija ostrenja na dotik omogoča, da se dotaknete LCD-zaslona na mestu, ki ga želite izostriti, in tako intuitivno in brez ponovnega kadriranja izostrite tudi subjekte na robu kadra tako na fotografijah kot v filmih. V iskalu lahko s sledilno ploščico za samodejno ostrenje preprosto premaknete mesto ostrenja, tako da s prsti povlečete po LCD-zaslonu.

Fotografiranje s hitrostjo 24 sličic na sekundo s sledenjem AF/AE – Zmogljiva kombinacija slikovnega senzorja Exmor RS tipa 1.0 in slikovnega procesorja BIONZ X omogoča neprekinjeno fotografiranje s sledenjem AF/AE pri hitrosti približno 24 sličic na sekundo za največ 24923 sličic. Ujamete lahko ključne trenutke in hitro dogajanje.

Nadgrajeno delovanje neprekinjenega fotografiranja – Neprekinjeno posnete fotografije so lahko prikazane v skupinah, v katerih so bile posnete, in jih lahko izbrišete ali zaščitite z eno hitro potezo. Izboljšano je tudi delovanje fotoaparata, medtem ko poteka zapisovanje podatkov na pomnilniško kartico; zdaj lahko dostopate do menija Fn in gumba menija ter spreminjate nastavitve.

Tiho snemanje za občutljive okoliščine – Zvok zaklopa lahko izklopite, ko ste na zvočno občutljivih lokacijah, kot so tiha srečanja v restavracijah ali kavarnah. Zvok zaklopa lahko izklopite tudi med neprekinjenim fotografiranjem.

Zaklop proti popačenju – Hitro branje podatkov iz slikovnega senzorja Exmor RS močno zmanjša popačenje hitro premikajočih se objektov, kot je hiter zamah s palico za golf. Elektronski zaklop, ki preprečuje popačenje, doseže hitrosti zaklopa vse tja do 1/32000 s.

Hitro hibridno samodejno ostrenje za videoposnetke – Pri snemanju filmov 4K25 funkcija hitrega hibridnega samodejnega ostrenja zagotavlja natančno sledenje. Samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem je učinkovito na enakem širokem območju kot pri fotografijah, kar pripomore k boljšemu ostrenju. Prilagodite lahko tudi hitrost gonilnika za samodejno ostrenje in občutljivost sledenja samodejnega ostrenja, zato lahko prehode ostrenja prilagodite posameznemu prizoru in želenemu namenu.

Filmi 4K so posneti s prikazom vseh slikovnih pik – Pri snemanju 4K (ločljivost QFHD: 3840 x 2160) z branjem vseh slikovnih pik brez združevanja fotoaparat zbere približno 1,7-krat toliko informacij, kot jih je potrebnih za snemanje običajnih videoposnetkov 4K. Zaradi učinka nadvzorčenja so slike osupljive ločljivosti in manj je valov ter barvnih artefaktov.

Podpira potrebe pri produkciji filmov s tehniko HDR – Fotoaparat RX100 VI zadovolji številne potrebe produkcije HDR, saj vključuje tako krivuljo gama S-Log3 kot S-Log2 za stopnjevanje barv v postprodukciji in novi profil HLG (Hybrid Log-Gamma) za hiter potek dela HDR. Če filme predvajate na televizorju, ki podpira HDR (HLG), ni potrebno stopnjevanje barv, da bi bile barve videti pristne in brez blokiranih senc ali svetlih delov.

Izjemno počasni posnetki do 40-krat počasnejši – Skladen CMOS-senzor omogoča izjemno hitrost sličic do 960 sličic na sekundo20. S snemanjem telefoto pri 200 mm lahko posnamete osupljive izjemno počasne posnetke od blizu. Hitrost sličic in nastavitev snemanja lahko nastavite ločeno od 4x do 40x za izjemno počasne posnetke.

Podpora za filme omogoča profesionalno uporabo – Fotoaparat RX100 VI omogoča naprednejše snemanje in produkcijo, saj podpira in je združljiv s številnimi funkcijami za filme, ki so ponavadi del profesionalne opreme, vključno s temi: profil slike, izboljšan prikaz game, zebra, jasna kakovost prek izhoda HDMI, časovna koda/uporabniški bitni podatki (TC/UB), upravljanje snemanja, funkcije oznak in proxy snemanje za preprosto skupno rabo prek omrežja in prenos v pametne telefone.

Funkcija sprožila na dotik za lažje fotografiranje – Prvič v seriji RX lahko zaklop nastavite z dotikom LCD-monitorja, ki ga je mogoče pomakniti navzgor za 180° in navzdol za približno 90°. Delovanje je intuitivno in priročno, še posebej ko fotografirate prizore pod velikimi ali majhnimi koti.

Zmogljivost fotografij je povečana za do 30 % – Ko je ohišje fotoaparata vklopljeno, lahko nastavite, da se LCD-monitor samodejno izklopi (2, 5 ali 10 sekund po zadnji uporabi), in tako varčujete z energijo. S to funkcijo lahko število fotografij, ki jih lahko posnamete, povečate za približno 30 %.

Dostop do elektronskega iskala z enim pritiskom – Ko pritisnete gumb iskala ob strani ohišja, se iskalo v trenutku vklopi; ko ga ne potrebujete, ga lahko hitro spet zaprete.

XGA OLED Tru-Finder™ – Visoka ločljivost uvlečnega elektronskega iskala Tru-Finder (enakovredno 2,35 milijona slikovnih pik), jasna samoosvetlitev in visok kontrast omogočajo izjemno dober predogled posnetkov in ustrezno prilagajanje nastavitev. Optika okularja za elektronsko iskalo vključuje premaz ZEISS® T*, ki zmanjša neželene odseve in zagotavlja vidnost od enega kota do drugega.

Vmesnik z enostavnim upravljanjem na dotik – Z obročkom na objektivu lahko ročno upravljate nastavitve, na primer izberete hitrost zaklopa, zaslonko in ostale možnosti ter imate tako večjo svobodo pri ustvarjalnosti. Spremenili smo tudi vzvod za zoom, ki zdaj omogoča večje prilagajanje objektiva z zoomom, in sicer v dveh korakih z nagibanjem vzvoda.

“My Menu” na vas – Z možnostjo “My Menu” (Moj meni) lahko registrirate elemente menija za hitro uporabo menijev in njihovo prilagoditev. Zaslon menija smo spremenili; zdaj lahko 30 funkcij dodelite gumbom po svoji izbiri in tako prilagodite vmesnik fotoaparata svojim fotografskim potrebam.

Informacije o lokaciji prek tehnologije Bluetooth® – Funkcija informacij o lokaciji je v fotoaparatu RX100 VI dobro izkoriščena. Fotoaparat lahko povežete z aplikacijo PlayMemories Mobile™ v združljivi mobilni napravi in pridobite podatke o lokaciji, jih zabeležite na fotografijah ter v fotoaparatu popravite datum, uro in lokacijo. Aplikacijo PlayMemories Home™ lahko uporabljate v osebnem računalniku in z njo fotografije, uvožene v računalnik, umestite na zemljevidu.

Daljinski upravljalnik na dotik/izmenjava z enim dotikom – Upravljanje na en dotik vam omogoča, da pametni telefon ali tablični računlanik uporabite kot iskalo ali daljinski upravljalnik. Fotografije/videoposnetke pošljete v napravo z izmenjavo z enim dotikom. V napravo Android™ NFC prek povezave Wi-Fi® namestite aplikacijo PlayMemories Mobile in se z napravo dotaknite fotoaparata, da ju združite. Podpora kode QR omogoča povezovanje s pametnimi telefoni, ki ne podpirajo NFC.

Priročno ocenjevanje in razvrščanje na mestu uporabe – Ocene od 1 do 5 zvezdic lahko obdržite, ko slike uvozite v aplikacijo PlayMemories Home ali v novo Sonyjevo zbirko programske opreme za fotografiranje, ki je nameščena v računalniku. To funkcijo in funkcijo za zaščito fotografij lahko dodelite gumbu po meri. Ocene in zaščito v fotoaparatu lahko izbirate, pregledate in spreminjate, ko ste na lokaciji snemanja ali na poti.

Sonyjeva zbirka programske opreme Imaging Edge – Z zbirko programske opreme Imaging Edge lahko izboljšate kakovost slike in proizvodno kakovost ter natančno prilagodite slike RAW. Na voljo je funkcija »Remote«, s katero na daljavo nadzirate fotografiranje, medtem ko si prizore v živo ogledujete na računalniškem zaslonu; z aplikacijo Edit pretvorite podatke RAW v visokokakovostne fotografije, v »Pregledovalniku« pa si lahko ogledate, ocenite in izberete fotografije na seznamu posnetkov.

Šifra: DSCRX100M6.CE3 Kategorije: , ,

Mnenja kupcev

Mnenja

Ta izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Napreden digitalni fotoaparat SONY DSC-RX100M6 kompakten s senzorjem tipa 1.0”

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

VAŠA KOŠARICA

close
Napreden digitalni fotoaparat SONY DSC-RX100M6 kompakten s senzorjem tipa 1.0
1,053.55 1,109.00