29 %
846930

NAPIHLJIVE SANI (2 SEDEŽA)

34,90€ 24,90€

Napihljive sani Led z dvema sedežema so idealne za sprostitev in rekreacijo vaših otrok. Zagotovljena tudi velika mera zabave in smeha!

Napihljive sani (2 sedeža)

Napihljive sani z dvema sedežema so idealne za zimske radosti z vašimi najmlajšimi. Zagotavljajo veliko mero zabave in rekreacije. Idealne so tudi kot darilo za vaše malčke ali božično/novoletno darilo za otroke.

Te dvosedežne sani so narejene iz trpežne PVC plastike. Ima tudi štiri močna držala iz istega materiala.

Priporočena starost: od 5 let naprej.

Tehnične lastnosti:

  • Približne mere: 134 cm  x 25 cm  x 75 cm.

OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Komentarji

34,90€ 24,90€ Dodaj v košarico