6749

Obešalnik Multi Save space (8 kosov)

9,90€

Multi obešalnik (8 kosov) je zasnovan tako, da vam optimalno organizirajo prostor v omari.

To je enostavna, praktična in varčna rešitev za vašo omaro.

Ni na zalogi

Obešalnik Multi  Save space (8 kosov) je zasnovan tako, da vam optimalno organizirajo prostor v omari.

To je pametni sistem za optimizacijo prostora. To je sistem s kavlji, za katerega je značilno, da že en sam obešalnik prihrani prostor. Nanj lahko naložimo do 5 običajnih obešalnikov, ki jih stopnjičasto zložimo.

 

UREJENE OMARE – obešalnik multi save space

Tako lahko sedaj v prostoru, kjer smo prej na treh obešalnikih imeli več oblačil, naloženih enega na drugega, obesimo do deset obešalnikov.

Oblačila se ne bodo zmečkala, temveč bodo lepo pospravljena. Tudi teža naj vas ne skrbi, saj so multi obešalniki Save Space  izdelani iz zelo odporne plastike (polimerov).

To je enostavna, praktična in varčna rešitev za vašo omaro.

Z obešalniki za oblačila Save Space boste pridobili več prostora v omari in boljši izkoristek prostora.

Obešalniki so bele barve, v dolžino merijo 23 cm.

V kompletu je 8 obešalnikov Save Space.

Obešalnik Multi  Save space (8 kosov) je zasnovan tako, da vam optimalno organizirajo prostor v omari. To je pametni sistem za optimizacijo prostora. To je sistem s kavlji, za katerega je značilno, da že en sam obešalnik prihrani prostor. Nanj lahko naložimo do 5 običajnih obešalnikov, ki jih stopnjičasto zložimo. Tako lahko sedaj v prostoru, kjer smo prej na treh obešalnikih imeli več oblačil, naloženih enega na drugega, obesimo do deset obešalnikov. Oblačila se ne bodo zmečkala, temveč bodo lepo pospravljena. Tudi teža naj vas ne skrbi, saj so multi obešalniki Save Space  izdelani iz zelo odporne plastike (polimerov). To je enostavna, praktična in varčna rešitev za vašo omaro. Z obešalniki za oblačila Save Space boste pridobili več prostora v omari in boljši izkoristek prostora. Obešalniki so bele barve, v dolžino merijo 23 cm.

V kompletu je 8 obešalnikov Save Space.

Obešalnik Multi  Save space (8 kosov) je zasnovan tako, da vam optimalno organizirajo prostor v omari.

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Obešalnik Multi Save space (8 kosov)”

9,90€ Preberi več