5222

Mr. Juice sokovnik za zdrave napitke

69,90€

Zagotovite svojemu telesu vitamine in hranila, ki jih potrebuje. Mr. Juice je edinstveni center zdravja, ki ga boste uporabljali vsak dan.

Ni na zalogi

Mr. Juice sokovnik – Ste pogosto izčrpani in utrujeni? Bi radi ostali fit in zdravi tudi na starost? Želite izgubiti kakšen odvečen kilogram in neprivlačno postavo? Poslovite se od nezdravih predelanih sokov iz supermarketov in uživajte sveže in zdrave sokove pripravljene z Mr. Juice.

Mr. Juice sokovnik je vrhunski sokovnik, ki ga boste uporabljali vsak dan. Z njim pripravite zdrave napitke, polne vitaminov in hranilnih snovi. Utekočini sadje, zelenjavo in zelišča. Tudi trde stvari, kot korenje, ki jih je z elektronsko podprtim mehanizmom enostavno spremeni v sok. Mr. Juice ima vedno optimalno moč. S tem sok ostane hladen in ohrani vse pomembne vitamine in hranila.

Hitrost se elektronsko uravnava. Nano-cedilo v Mr. Juice samodejno ločuje neužitne sestavine od zdravega soka.

Mr. Juice sokovnik

je edinstveni center zdravja, kompakten in enostaven. Uporabljali ga boste vsak dan.

DARILO: Juice Booster + tabela vitaminov

Tehnični podatki:

  • Napetost: 230V, 50Hz

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mr. Juice sokovnik za zdrave napitke”

69,90€ Preberi več