50
50
50
50
50
, , ,

Moška Majica s Kratkimi Rokavi AKTUAL – barva limete


Primerjaj

Uradna Aktualova majica s kratkimi rokavi je visoke kvalitete in izdelana iz najboljšega materiala. Je zelo trpežna in udobna. Na voljo sta ženski in moški model, razpoložljive velikosti pa so: M, L in XL.

9,90 19,90

Počisti

MOŠKA MAJICA S KRATKIMI ROKAVI RADIO AKTUAL

Ena in edina URADNA majica s kratkimi rokavi Radia Aktual!

URADNO majico Radia Aktual odlikujejo neverjetna kakovost, trpežnost in udobje. Lahko izbiraš med ženskimi ali moškimi modeli. Na voljo pa so velikosti: M, L in XL. Če si pravi Aktualovec ali Aktualovka, jo moraš imeti. Majica je lahko tudi izjemno in domiselno darilo, ki bo razveselilo tvoje najbližje.

MOŠKA MAJICA S KRATKIMI ROKAVI RADIO AKTUAL

Neskončno udobje, neskončne in vedno AKTUALne kombinacije

Modno majico z logotipom Radia Aktual lahko kombiniraš s kavbojkami, platnenimi hlačami, krilom, kratkimi hlačami … Skratka, kakor koli jo boš kombiniral, rezultat bo vedno fantastičen – moden in seveda AKTUALen! Majica je primerna tudi za športno aktivnost, saj je njena kvaliteta res izjemna.

Uradne izdelke najboljše radijske postaje v Sloveniji, Radia Aktual, lahko dobiš le v spletni trgovini www.najnakupi.si ali pa direktno v prevzemnem mestu trgovine Najnakupi.si, Papirniški trg 17, v Ljubljani!


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

MAJICA S KRATKIMI ROKAVI

Uradne izdelke najboljše radijske postaje v Sloveniji, Radia Aktual, lahko dobiš le v spletni trgovini www.najnakupi.si ali pa direktno v prevzemnem mestu trgovine Najnakupi.si, na Središki 4, v Ljubljani!

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Oznake: , , ,
velikost

M, L, XL

Morda vam bo prav tako všeč…