10553

Modni šal orientalski vzorec – peščen

14,90€

Krasen modni šal orientalski vzorec, primeren tudi za hladnejše dni. Kdo je rekel, da mora biti zima ovita le v temne barve? Privoščite si ta modni šal z orientalskim vzorcem, krasnih peščenih tonov.

Category: Tags: , , , ,

Modni šal orientalski vzorec:

Ovijte se v ta krasen šal, ki vas bo z mislimi popeljal v tople oddaljene kraje.

Kombinirate ga lahko z elegantnimi ali vsakodnevnimi oblačili. Nosite ga lahko podnevi ali zvečer. S tem šalom enostavno ne morete zgrešiti.

Krasna ideja tudi za darilo! Modni šal orientalski vzorec!

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modni šal orientalski vzorec – peščen”

14,90€ Dodaj v košarico