5179

Mini žaga PWR Mini Saw

69,90€

Majhna, a izjemno zmogljiva žaga za vaše domače projekte. Z njo boste les, kovino, plastiko, keramiko in talne obloge rezali kot profesionalci.

V kompletu boste poleg žage PWR Mini Saw dobili tudi priročen kovček za shranjevanje, 3 rezalne plošče ter cev za odsesavanje.

Ni na zalogi

Categories: ,

Mini žaga PWR je majhna, a zelo zmogljiva žaga, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Z njo boste zlahka odrezali leseno letev ali opaž, desko za polico, kovinsko cev ali pločevino, polico iz pleksija, keramične ploščice, talne obloge, …

Moč žage zagotavlja motor s 400W in 3.400 vrtljaji na minuto. Tako boste zlahka odrezali karkoli boste želeli, ne glede na globino reza.

V kompletu boste poleg žage PWR Mini Saw dobili tudi priročen kovček za shranjevanje, 3 rezalne plošče ter cev za odsesavanje.

Mini žaga

  • Napetost: 230V, 50Hz
  • Moč: 400W

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini žaga PWR Mini Saw”

69,90€ Preberi več