4828

Mešalnik za solato vse-v-enem Always Fresh

19,90€

Z mešalnikom za solato Always Fresh vse-v-enem boste hitro in enostavno pripravili najboljšo zelenjavno ali sadno solato.

Mešalnik za solato Always Fresh vse-v-enem vam bo pomagal prihraniti čas in trud. Z njim boste hitro in enostavno pripravili slastno zelenjavno ali sadno solato.

Vgrajen ima inovativen sistem za rezanje, sekljanje, mešanje in otresanje vode – vse to v samo eni napravi. Zraven boste dobili tudi priročno držalo za serviranje ter pokrov, s katerim boste lahko ohranili svežino pripravljene solate tudi, če je ne boste takoj pojedli.

Mešalnik za solato – KOMPLET VSEBUJE:

  • Okroglo plastično posodo premera 16,5 cm
  • 5 različnih rezil iz nerjavečega jekla
  • Pokrov z ročico za vrtenje
  • Loečvalnik rumenjaka in beljaka
  • Ribež
  • Nastavek za mešanje
  • Nastavek za rezanje

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mešalnik za solato vse-v-enem Always Fresh”

19,90€ Dodaj v košarico