fbpx
,

Medikoel – Koncentriran izvleček iz ameriškega slamnika 10ml

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

15.00

Na zalogi


 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na: 080 61 16

Ameriški slamnik ima mnogo zdravilnih lastnosti.

Koncentriran izvleček iz ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.)

 • vsebuje 12,5 g koncentrata.
 • enostavna uporaba.
 • vsebuje dodan vitamin C.

Kaj je koncentriran izvleček Ameriškega slamnika?

Koncentriran izvleček ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.) je izvleček omenjene rastline, ki je narejen z nizkotemperaturno destilacijo alkoholno-vodnega izvlečka svežih rastlin in korenin rastline ameriški slamnik.

Zakaj ga uporabljamo in kako deluje?

Ameriški slamnik ima vlogo pri višanju odpornosti organizma, krepitvi lastnega imunskega sistema, spodbujanju naravnih obrambnih sposobnosti organizma in  zato pomaga pri preventivnem in kurativnem zdravljenju:

 • virusnih okužb (prehlad, gripa, herpes…),
 • bakterijskih okužb (pljučnica, bronhitis, bakterijsko vnetje zgornjih dihalnih poti…),
 • ter za lokalno zdravljenje ran, turov, bolezni dlesni

Ameriški slamnik je edina zdravilna rastlina, ki ima s kliničnimi študijami dokazano imunostimulativno delovanje, kar je leta 2008 potrdila tudi Evropska Agencija za Zdravila. Terapevtski učinek ameriškega slamnika gre pripisati različnim snovem. Najpomembnejše so derivati kavne kisline, alkamidi in heteroglikanski polisaharidi.

Derivati kavne kisline (ehinakozid, cikorna kislina, cinarin, kavna kislina, klorogenska kislina, kaftarna kislina) imajo veliko sposobnost lovljenja prostih radikalov, kar pomeni, da imajo antioksidativne lastnosti. Močan imunostimulativen učinek ima dokazano cikorna kislina.

Koncentriran izvleček ameriškega slamnika vsebuje zmes učinkovin vseh treh skupin. Če želimo celovito stimulacijo imunskih celic, je to zelo pomembno. Delovanje je sinergistično, kar pomeni, da se učinki seštevajo.

Komu se priporoča?

Koncentriran izvleček ameriškega slamnika se priporoča v namene zdravljenja vsem, ki zbolijo za najrazličnejšimi virusnimi in bakterijskimi okužbami. V času gripe, prehladov in ostalih infekcij je pomembno, da koncentriran izvleček ameriškega slamnika zaužijemo takoj, ko začutimo simptome. S tem spodbudimo k hitrejšemu, učinkovitejšemu in lažjemu delovanju lastnega imunskega sistema in k hitrejšemu okrevanju.

Pomaga tudi pri zdravljenju ran, turov in bolezni ustne votline (paradontoza, vnetja in infekcije ustne votline).

V namene ohranjanja zdravja pa je uživanje koncentrata ameriškega slamnika priporočljivo v času sezone prehladov, gripe in ostalih okužb, ki jih povzročajo mikroorganizmi. S tem dvignemo imunski odziv in zmanjšamo možnost infekcije.

Kategoriji: ,

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Call Now Button