Medikoel – Energodisk solarni kamen Se3000

59,90

Šifra: 918317b57931 Kategoriji: ,

Za vse, ki nenehno čutijo mraz v udih in trebuhu, so neprestano prehlajeni, imajo bolečine v udih in sklepih, prebavne težave, trpijo za nespečnostjo, kronično utrujenostjo, artritisom, revmatizmom, išiasom ter prebavnimi in ženskimi težavami

Tradicionalno orientalsko zdravilstvo uporablja vroče kamne za ogrevanje, pospeševanje in vzpodbujanje toka energije v telesu. Tehnika iz starih časov je v tem, da se ploščata kepa kaolin ilovice segreje, zavije v krpo in polo`i na mrzli trebuh ali boleče mesto telesa.

To tradicionalno metodo zdravljenja smo naposled združili z moderno tehnologijo, ki je uporabljena v ENERGODISK-u SE-3000 – Solarnem kamnu.
ENERGODISK SE-3000 – Solarni kamen je dobil ime po soncu kot sevalnem telesu in kaolin kamnu (Bolus Alba), ki služi kot skladišče toplote.

Kaolin ilovica je zelo čista glina in se obi~ajno uporablja za izdelavo porcelana. V procesu izdelave ga predelamo v kameno volno, zgostimo v trdi kamen in nato vdelamo v solarni kamen, kjer služi kot zbiralnik toplote. Ko se solarni kamen napolni do 390°C, kaolin odda svojo nakopi~eno, zdravo in blagodejno sevalno toploto (daljno infrardečo – FIR). Oblika diska izboljšuje porazdelitev toplote v solarnem kamnu in tudi prilagajanje linijam telesa. Kompaktni dizajn omogoča vsakomur, da uporablja solarni kamen povsod in vselej, ko je to potrebno.

Vsi sestavni deli solarnega kamna so preizku{eni in so maksimalno obstojni proti vročini.Temperaturni senzor krmili polnjenje v solarnem kamnu.
Solarni kamen izpolnjuje mednarodne varnostne standarde Evrope, ZDA in Azije. Tako se lahko ob uporabi brez skrbi počutite varne. Motečih elektromagnetnih valov ni, ker solarni kamen pred uporabo izklju~imo iz omrežja. Prav tako ni možnosti nesreč z vročo vodo, ki se lahko zgodijo pri uporabi klasičnega termoforja.

Lastnosti izdelka:
Omrežna napetost: 230V ±10V 50/60HZ 300W.
čas polnjenja: 5 do 10 minut. Oddaja toploto 2 do 3 ure.
Teža: ENERGODISK SE-3000 1,2 kg, skupaj z embalažo 1,9 kg.
Temperatura: 60 do 80°C na površju ohišja.
Velikost: 20 cm premera.
Glavni sestavni deli: kaolin kitajska glina, keramika, kamnita vlakna, plastika.
Certifikacija: CE.

Primerno za:
Za vse, ki nenehno čutijo mraz v udih in trebuhu, so neprestano prehlajeni, imajo bolečine v udih in sklepih, prebavne težave, trpijo za nespečnostjo, kronično utrujenostjo, artritisom, revmatizmom, išiasom ter prebavnimi in ženskimi težavami

 

59,90Dodaj v košarico