, , , , , ,

Maskara – Smokey Lashes Mascara – Black


Primerjaj

Maskara – Smokey Lashes Mascara – Black, 

ki bo poskrbela, da bo tvoj pogled še očarljivejši in zapeljivejši, saj bo v intenzivnem črnem odtenku trepalnice obarvala črno in jim dodala volumen, krtačka ima goste ščetine in ne pušča

nezaželenih grudic.. Z večkratnim nanosom povečate gostoto trepalnic.

5,99

Maskara – Smokey Lashes Mascara – Black, ki bo poskrbela, da bo tvoj pogled še očarljivejši in zapeljivejši, saj bo v intenzivnem črnem odtenku trepalnice obarvala črno in jim dodala volumen, krtačka ima goste ščetine in ne pušča nezaželenih grudic.. Z večkratnim nanosom povečate gostoto trepalnic.

VEČ O ZNAMKI GOLDEN ROSE

Golden Rose Cosmetics je priznana evropska linija ličil iz visoko kakovostnih surovin po dostopnih cenah. Nudijo pestro izbiro izdelkov, od vrhunskih ličil za ustnice, senčil, črtal, izdelkov za nohte, maskar in mnogo več!

 

SESTAVINE:

AQUA,SYNTHETIC BEESWAX, SYNTHETIC WAX,CI 77499, GLYCERYL STEARATE ACACIA SENEGAL GUM, COPERNICIA CERFERA CERA C18-36 ACD, TRIGLYCERIDE STEARIC ACID, ACRYLATES COPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, PALMATIC ACID, BUTYLENE GLYCOL PANTHENOL KAOLIN, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYL CELLULOSE, POTASSIUM SORBATE SAPPHIRE POWDER.

 

 


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Morda vam bo prav tako všeč…