843014

Kolenski in zapestni magnetni trak

29,90€

Magnetni trak za koleno iz zapestje vam lahko pomaga olajšati bolečine. Povrnite si življenje brez bolečin!

Magnetni trak, ki uporablja moč magnetov, da vam lahko pomaga pri lajšanju bolečin v kolenih in zapestju. Je diskretne oblike in ga zlahka skrijete pod oblačila.

Magnetni trak

Uporabljate ga tako, da ga enostavno pritrdite pod koleno ali ob zapestje in sicer tako, da so magneti v stiku s kožo. Takoj, ko ga namestite, začne delovati, njegov učinek pa se pokaže po nekaj dneh nošenja.

Magnetni trak vam lahko povrne življenje brez bolečin v kolenu ali zapestju ter lahko poveča gibljivost omenjenih sklepov.

Komplet vsebuje:

  • 2x magnetni pas za koleno
  • 1x magnetni pas za zapestje

Pomembno opozorilo: Izdelka zaradi delovanja magnetov ne smete uporabljati, če nosite srčni spodbujevalnik, avtomatski defibrilator ali drug elektronski medicinski pripomoček ali napravo. Izdelek prav tako ni primeren za nosečnice.


OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kolenski in zapestni magnetni trak”

29,90€ Dodaj v košarico