843261

Magnetni komarnik Magic Mash

9,90€

Zaščitite se pred komarji in drugim mrčesom z magnetnim komarnikom.

Trpežna mreža omogoča dobro kroženje zraka, medtem ko preprečuje vstop insektom. Na voljo v ČRNI  BARVI, VELIKOST: 100 cm X 210 cm 

 

Magnetni komarnik Magic Mash je idealen način, da omogočite zračenje vaše hiše ali stanovanja, ne da bi vam probleme povzročali komarji in druga mrčes.

Trpežna mreža omogoča dobro kroženje zraka, medtem ko preprečuje vstop insektom. Njena posebnost so všiti magneti, zaradi katerih se ob prehodu skozi vrata za vami samodejno zapre. Prav tako pa sistem samodejnega zapiranja z magneti omogoča tudi nemoten prehod domačih štirinožnih ljubljenčkov.

Magnetni komarnik Magic Mash je enostavno namestiti.

Brez vrtanja, vijakov in orodja. Zaradi njegove vsestranskosti ga lahko uporabljate doma, na vikendu in celo v avtodomu ali prikolici. Povsod, kjer so vrata, ki bi jih radi imeli poleti odprta, a so vam doslej nagajali komarji in drugi insekti.

NA VOLJO V ČRNI BARVI!


OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnetni komarnik Magic Mash”

9,90€ Dodaj v košarico