31 %
10476

Likalnik za lase Instyler

129,00€ 89,00€

Popolni kodri ali prelepi ravni lasje v samo nekaj minutah! Edinstven vrtljiv likalnik lase nežno oblikuje in vam omogoča frizuro po želji, ki bo trajala več dni! Instyler pri tem las ne poškoduje! InStyler je popolnoma drugačen od podobnih izdelkov, ker ima vrtljiv cilinder, ki se ogreva in ščetko, ki je natančno poravnana v 4-ih vrstah in ki nežno ter temeljito ločuje pramene las tako, da bo vaša frizura obstojna, kot iz profesionalnega salona! InStyler naredi vaše lase svilene in sijajne in frizuro obstojno več dni!

BREZPLAČNA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA

Likalnik za lase Instyler – InStyler je vrtljiv likalnik za lase, ki vam bo povsem spremenil življenje. InStyler je popolnoma nov izdelek za oblikovanje in ravnanje las, absolutno drugačen od vseh drugih! Od ostalih izdelkov se razlikuje tudi po vrtljivem in ogrevanem cilindru, ki zaobjame vsak vaš koder!  

Kako deluje?!

InStyler gre skozi vaše lase in jih naredi krasne. Prva vrsta ščetke nežno ravna in ločuje pramene las. Vrtljivi cilinder, ogreti del pa nežno drsi po laseh, jih gladi,  ravna in oblikuje vsak pramen. Končno ostanek ščetke daje zaključni lesk vašim lasem, vaše lase naredi svilnate in sijajne. Res neverjetno.
Najboljše od vsega je to, da zaradi edinstvenega patenta ne zažge in ne poškoduje las kot nekateri podobni izdelki »na ogrevanje«.

InStyler vrtljiv likalnik za lase nudi veliko več možnosti od ostalih proizvodov. Daje volumen in dviguje lase – vse od lasnih korenin! V trenutku naredi sexy valove in ravna celo najbolj kodraste lase – pri tem jih naredi polne in z volumnom brez efekta »zlepljenih las«, kot jo naredi navaden likalnik. Naredite si popolno pričesko v samo nekaj minutah. Ovijte lase okoli vrtljivega cilindra in naredite popolne kodre, ki bodo obstojni več dni.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Likalnik za lase Instyler

TEHNIČNE LASTNOSTI

Lastnosti in prednosti:

  • Vrtljiv cilinder 32 mm na gretje – ravna, kodra in gladi lase
  • Cilinder – se prisloni ob lasni korenini – čvrsti in obstojni kodri
  • 195° C keramična plošča – rezultati kot iz profesionalnih salonov
  • LED zaslon- enostavna nastavitev
  • Ukrivljena keramična plošča – gladi lase z minimalnim gretjem, preprečuje poškodbo las
  • Prva vrsta ščetke – ločuje in ravna lase
  • Ostale vrste ščetk – gladijo lase pri čemer dajejo volumen in sijaj.

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Likalnik za lase Instyler”

129,00€ 89,00€ Dodaj v košarico