6687

Stojalo za pršut

24,90€

Čudovito in elegantno leseno držalo za pršut je zasnovano na način, da je rezanje pršuta enostavno in priročno. Pršut namreč pritrdite na dveh delih, kar vam omogoča stabilno in enostavno rezanje.

Ni na zalogi

Stojalo za pršut – Čudovito in elegantno leseno stojalo za pršut je zasnovano na način, da je rezanje pršuta enostavno in priročno. Pršut namreč pritrdite na dveh delih, kar vam omogoča stabilno in enostavno rezanje.

Stojalo za pršut je enostavno za montažo in pritrditev.

Ponaša se z elegantnim dizajnom in odlično kakovostjo.

Priročen predel za nože vam omogoča, da imate nože vedno pri roki.

Kaj dobite v kompletu;

leseno stojalo za pršut, odlične kakovosti,

– stojalo vključuje dva noža za rezanje pršuta ter brusilnik za ostrenje nožev,

mere: pribl. 38,5 x 35 x 23 cm.

Predlogi za rezanje pršuta

Pred pričetkom očistite zunanjo skorje. Prvi rez pričnite pravokotno na površino pršuta ter nadaljujte z vzporednimi rezi, tako da za seboj puščate ravno površino. Rezine morajo biti zelo tanke. Meso v bližini kosti, ki ga ni mogoče narezati, je odlično dopolnilo za široko paleto jedi ali pa kot samostojna jed, narezana na kocke.

Ko obrežete eno stran pršuta, ga obrnite in začnite z druge strani. Dober tek!

Ideja za enostaven recept:

Narežite nekaj pršuta, vanj vstavite kroglico mocarele in vanjo potisnite kapro, vse skupaj ovijte in nabodite na zobotrebec. Krasen prigrizek za vas in vaše najbližje!

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stojalo za pršut”

24,90€ Preberi več