LED svetilka znamke Grundig

4,90€

Priročna in izjemno trpežna LED svetilka, narejena iz najkvalitetnejših materialov. Dolžina svetilke je 6 cm. Ob nakupu svetilke zraven brezplačno prejmete tudi 4 AG3 baterije.

SKU: 18aac15a397c Categories: ,

Izjemno enostavna za uporabo, priročna in zelo trpežna LED svetilka priznane znamke Grundig. Ob nakupu LED svetilke vam zraven priložimo tudi 4 AG3 baterije.

OBIŠČITE NAS!

 

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

4,90€ Dodaj v košarico