-57%
, ,

Laserski projektor Show

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

S samo enim laserskim projektorjem boste vaš dom enostavno spremenili v najlepše okrašenega daleč naokoli.  Lahko ga uporabite tudi v prostoru. Pričarajte otrokom zvezdnato nebo nad posteljo ali popestrite domačo zabavo. Z njim boste poskrbeli za pravo atmosfero tudi ob praznovanjih in zabavah preko celega leta.

 • 8 različnih motivov
 • za zunanjo in notranjo uporabo
 • magično vzdušje
 • pričarajte zabave preko celega leta

29,90 69,90

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

Laserski projektor Show – Pričarajte na tisoče zvezd, ki samo z enim pritiskom na gumb zaživijo v gibanju ter okrasijo vaš dom. Pročelje, vhod, stranske stene … kar želite. S samo enim laserskim projektorjem boste vaš dom enostavno spremenili v najlepše okrašenega daleč naokoli.  Lahko ga uporabite tudi v prostoru. Pričarajte otrokom zvezdnato nebo nad posteljo ali popestrite domačo zabavo. Z njim boste poskrbeli za pravo atmosfero tudi ob praznovanjih in zabavah preko celega leta.

Laserski projektor

To leto lahko pozabite na tradicionalno božično krašenje hiše ali poslovnih prostorov s svetlobnimi verigami. Z laserskim projektorjem lahko okrasite celotno fasado hiše ali pisarne. Ustvarili boste magično vzdušje. Primeren je za dekoracijo v božičnem in novoletnem času, pa tudi ob drugih priložnostih. V notranjosti pa ga uporabite ob vsaki zabavi! Izbirate pa lahko med kar 8 motivov! Projektorju le zamenjate šablono in že bo predvajal drug motiv! Enostavno in fantastično!

Laserski projektor

To leto lahko pozabite na tradicionalno božično krašenje hiše ali poslovnih prostorov s svetlobnimi verigami. Z laserskim projektorjem lahko okrasite celotno fasado hiše ali pisarne. Ustvarili boste magično vzdušje. Primeren je za dekoracijo v božičnem in novoletnem času, pa tudi ob drugih priložnostih. V notranjosti pa ga uporabite ob vsaki zabavi! Izbirate pa lahko med kar 8 motivov! Projektorju le zamenjate šablono in že bo predvajal drug motiv! Enostavno in fantastično!

Naj vaš dom zažari v čudovitih slikah, ki jih omogoča Laserski projektor- različni božični motivi! Z novim načinom okraševanja, ki je postal veliki hit, bo vaša hiša daleč najlepše okrašena.

Velikost (cm): 25 x 15 x 13

laseri, lučke

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja