Kuhalnik za 6 jajc

15,20€

Kuhalnik za 6 jajc – Bomann EK 5022 CB – je enostavna naprava za kuhanje jajc. Naenkrat lahko skuhate do 6 jajc. Popestrite vaša jutra z zdravim obrokom in privoščite si res zdrav zajtrk, ki vam bo dal moč za ves dan!

Kuhalnik za 6 jajc – Bomann EK 5022 CB je enostavna naprava za kuhanje jajc. Naenkrat lahko skuhate kar šest jajc!

Kuhalnik za 6 jajc


 • Kuhalnik jajc
 • Priprava do 6 jajc
 • Non-stick premaz
 • ON / OFF stikalo (osvetljeno)
 • Akustični signal (zvočni signal, ko so jajce kuhane)
 • Priloženo dobite merilno skodelico in jajčni lomilec
 • Odstranljiv nosilec jajc
 • Barva: belaNapajanje in moč:
  230 V, 50 Hz
  400 W

Ideja za recept:


Sirov namaz z jajci

 Potrebujemo: 400 g gavde, 4 trdo kuhana jajca, 12 strokov česna, 8 žlic majoneze

Sir in jajca nastrgamo, česen stremo in vse skupaj pomešamo z majonezo. Po potrebi dosolimo.


Nekaj več o jajcih – ki jih lahko skuhate z napravo Kuhalnik za 6 jajc

Kaj dobrega bomo zaužili z enim kokošjim jajcem? Jajčni rumenjak je v primerjavi z beljakom veliko bolj bogat z vitalnimi snovmi. Beljak namreč sestoji v glavnem iz beljakovin. Zaradi mita o holesterolu pa so nekateri rumenjak celo zavrgli in uživali le beljak! Rumenjak je torej odličen vir holesterola. Srednje veliko jajce ga vsebuje približno 190 miligramov. Danes vemo, da holesterol iz jajc ni zlo, temveč da po novih dognanjih lahko celo zmanjša možnost nastanka srčne ali možganske kapi, a več o tem v že omenjeni knjigi o holesterolu! Kaj vse se torej poleg dobrega holesterola skriva v srednje velikem jajcu?

Poleg 5 gramov maščob in 6 g beljakovin povprečno jajce od dnevne priporočene količine vsebuje še 9 % vitamina A, 13 % vitamina B2, 8 % vitamina B5, 7 % vitamina B12, 22 % selena, 10 % fosforja in 6 % folatov. Surovo jajce vsebuje približno 147 miligramov holina, pomembnega za obnovo živčevja in zdravo delovanje možganov in srca. Prav tako vsebuje veliko luteina in zeaksantina, pomembnih antioksidantov, ki skrbita za zdravje naših oči. Z jajci perjadi, ki se je pasla zunaj, pa lahko zaužijemo tudi protivnetno delujočo omega 3 maščobno kislino in za zdravje kosti blagodejna vitamin D in K2.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuhalnik za 6 jajc”

15,20€ Dodaj v košarico