50
, , , , , , ,

Krema z ognjičem – Face Complex


Primerjaj

Krema z ognjičem Face Complex je pravi celični regenerator, ki bo vašo kožo izboljšal, prečistil, učvrstil in obenem pospešil prekrvavitev. Krema pomaga pri lajšanju opeklin in je izjemna tudi za razpokano kožo. Krema z ognjičem Face Complex deluje tudi kot naravni antibiotik. Primerna je za vse tipe kože in ne vsebuje parabenov, konzervansov in alergenov. Izdelana je v Italiji. Neto količina: 50 ml

9,90 19,90

Krema z ognjičem – Face Complex

Ognjič – darilo narave ujeto v vrhunsko kremo z ognjičem Face Complex

Ognjič  pospešuje cirkulacijo krvi in je nadvse cenjen pri urezninah, srbečici, oteklinah, pikih, udarninah ali razpokani koži … Krema z ognjičem Face Complex je pravi celični regenerator, zaveznik naše kože. Krema z ognjičem pomaga pri izboljšanju kvalitete naše kože, učvrstitvi kože, pospeševanju prekrvavitve in spodbuja ponovno rast tkiva.

Terapevtske lastnosti ognjiča

Ognjič ima dve glavni terapevtski lastnosti – deluje kot naravni antibiotik, uničuje namreč škodljive klice (mikroorganizme, ki lahko pri gostitelju povzročijo bolezen) in zato pomaga pri oskrbovanju ran in preprečevanju vnetij ter spodbuja celično regeneracijo in hitrejše celjenje ran. Krema z ognjičem ima tudi pomirjevalni učinek, zato je primerna tudi kot pomoč pri razpokanih ustnicah ali herpesu.

Odlična za poletje! Krema z ognjičem – Face Complex

Krema z ognjičem Face Complex je odlična tudi za vroče poletne mesece, saj je res idealna proti sončnim opeklinam. Lahko jo uporabljamo kot losjon po sončenju. Primerna je za vse tipe kože. Ne vsebuje parabenov, konzervansov in alergenov.

Aktivna sestavina: ognjič

SESTAVINE: AQUA PARAFFINUM LIQUIDUM CETEARETH 25 GLYCERYL STEARATE ,TEA STEARATE ,CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL- CAPRYLYL GLYCOL- ETHYHEXYGLUCERIN-CALENDULA OFFICINALIS OIL-XANTHAN GUM-PARFUM


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Morda vam bo prav tako všeč…