50
, , , , , ,

Krema z aloe vera – Face Complex


Primerjaj

Krema z aloe vera je idealna rešitev za bolj problematične kože, saj s svojim pomirjevalnim in antiseptičnim učinkom kožo pomiri in odpravlja rdečico in srbečico. Je idealen kozmetičen pripomoček za ljudi, ki imajo probleme z aknami, suho kožo, rdečico in strijami. Primerna je tudi za normalno, neproblematično kožo. Ne vsebuje parabenov, konzervansov in alergenov. Izdelana v Italiji. Neto količina: 50 ml

9,90 19,90

Krema z aloe vera Face Complex je idealen kozmetičen pripomoček za ljudi, ki imajo probleme z aknami, suho kožo, rdečico in strijami. Če jo bomo dosledno uporabljali, bo preprečila vnetna stanja kože, zaradi katerih se pojavita rdečica in srbečica. Zaradi teh problemov postane naša koža izjemno občutljiva, pordela in v določenih primerih celo boleča. Krema z aloe vera Face Complex namreč vsebuje sestavine, ki imajo pomirjujoč in obnavljajoč učinek. Krema z aloe vera Face Complex ima tudi močan antiseptičen učinek in je zato primerna tudi ob piku žuželk, ob sončnih opeklinah ali po depilaciji.

Uporaba:  Nanesemo do dvakrat dnevno na očiščeno kožo. Nežno vtremo s prsti vse dokler se ne povsem vpije.

Krema aloje vera  je primerna  za vse tipe kože.

Aktivna sestavina: Izvleček aloje vera

SESTAVINE: AQUA, PARAFFINUM LIQUIDIUM, CETEARETH25, GLYCERLY STEARATE, TEA STEARATE, CETEARLY ALCOHOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, CAPRILYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALOE FEROX EXTRACT, XANTHAN GUM, PARFUM.

Kaj je aloja vera? 

Aloja vera je najskromnejša puščavska rastlina, v uradni in alternativni medicini pa uživa največji sloves. V njenih listih je namreč več kot 160 dragocenih snovi, vitaminov, mineralov in encimov, ki pomagajo pri zdravljenju in obnavljanju vsega telesa.

Že pred približno 4000 leti so iz aloje pridobivali zdravilni gel in ga na različne načine uporabljali v ljudskem zdravilstvu. Ljudstvo v porečju Nila jo je polagalo k umrlim kot popotnico na dolgem potovanju v kraljestvo duš, poleg cimeta in ingverja pa so jo uporabljali pri balzamiranju. Kleopatra je zelo cenila njene kozmetične učinke. Sveži listni gel so dodajali v njene kopeli, v prah posušeni gel pa njenim očem za poseben izraz. V Mohamedovem kraljestvu so s šopom aloje vere odganjali komarje, Arabci pa so prvi iz nje naredili ekstrakt za odvajalo. Da aloja odlično celi rane, je vedel Aleksander Veliki, cenil pa jo je tudi Hipokrat, oče sodobne medicine, ki je zapisal, da zdravi rane, sončne opekline, akne in ekceme, če jo pijemo, pa tudi želodčne in črevesne težave. Maji in Indijanci so ji pripisovali tudi spolno moč in jo uporabljali ob težavah s prostato.

Zdravilne sestavine aloje

Vse zdravilne lastnosti cesarice zdravilnih zelišč so na novo predstavili Američani v tridesetih letih dvajsetega stoletja in jih podprli s številnimi študijami. A kaj je v aloji veri tisto, kar jo dela tako zdravilno.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

krema aloje vera, krema aloje vera

Morda vam bo prav tako všeč…