Kids Spray

9,90€

V Slovenijo je prišel revolucionarni sprej, ki je obnorel svet! Kids Spray popršite v usta ali v pijačo in na zabaven način zagotovite svojim otrokom potrebno dozo vitaminov in hranilnih snovi! V Kids Sprayu je kar 29 vrst sadja in zelenjave, ki se, prav zaradi tega, ker so v spreju, tudi zelo hitro absorbirajo. Kids Spray je mnogo boljši od raznih vitaminskih tablet.

Kids Spray je primeren za vse otroke in jim nudi celovito prehransko podporo in ohranitev ustrezne ravni mineralov in vitaminov v telesu! In to na zelo zabaven način!

Kids Spray je tudi zelo priročen, saj ga lahko imate vedno s seboj in uporabljate kjer koli in kadarkoli! Ne potrebujete ničesar drugega – le popršite v usta in otroku zagotovite dnevno dozo vitaminov in mineralov! Ker je v spreju, se tudi zelo hitro absorbira in tako učinkuje mnogo hitreje od ostalih podobnih proizvodov. Ena steklenička ob vsakodnevni uporabi (3-4krat na dan) zadostuje za cel mesec. 

Kids Spray – Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti.

Neto količina: 30 ml

Sestavine kids spray: prečiščena voda, suhi sirup sladkornega trsa, zaščitena mešanica glicerina, sadja in zelenjave v spremenljivem deležu (sadje: ananas, jabolko, pomaranča, borovnica, grozdje, grenivka, sliva, malina, jagoda, lubenica, limona, limeta, melona, češnja, papaja, breskev, hruška; zelenjava: brokoli, korenje, paradižnik, brstični ohrovt, cvetača, rdeča pesa, zelena, ohrovt, špinača, redkev, čebula, por, rumena paprika), naravne in umetne arome, vitamin C, niacin (kot nikotin amid), citronska kislina, konzervansi (kalijev sorbat, natrijevi polifosfati, natrijev benzoat), pantotenska kislina (kot kalcijev D-pantotenat), vitamin B6, stabilizator (ksantan gumi), riboflavin, tiamin, vitamin A, sladilo (steviol glukozidi), biotin, vitamin B12 (cianokobalamin, metilkobalamin, 5′-deoksiadenozilkobalamin), vitamin D (kot holekalciferol)

Navodila za uporabo kids spray in priporočen dnevni odmerek: Dvakrat dnevno po tri razprške ali trikrat dnevno po dva razprška izstisnite (približno 6 razprškov je 1 odmerek (1 ml)) neposredno v usta ali v katerokoli pijačo. Pred uporabo dobro pretresite. 

 Kids Spray                                     

Sestava: 1 odmerek

(cca. 6 razprškov)

PDV*
Vitamin C (kot askorbinska kislina) 5 mg 6%
Niacin (kot nikotin amid) 5 mg 32%
Pantotenska kislina (kot kalcijev D-pantotenat) 2,5 mg 42%
Vitamin B6 (kot piridoksin HCl) 0,5 mg 36%
Riboflavin (kot riboflavin 5′-fosfat) 0,425 mg 30%
Tiamin (kot tiamin HCl) 0,375 mg 34%
Vitamin A (kot retinil palmitat) 275 µg 34%
Biotin 150 µg 300%
Vitamin B12 (kot cianokobalamin, metilkobalamin, 5′-deoksiadenozilkobalamin) 6 µg 240%
Vitamin D (kot holekalciferol) 0,125 µg 2,5%
Zaščitena mešanica (glicerin 150 mg, sadje 0,001 mg in zelenjava 0,001 mg v spremenljivem deležu (sadje: ananas, jabolko, pomaranča, borovnica, grozdje, grenivka, sliva, malina, jagoda, lubenica, limona, limeta, melona, češnja, papaja, breskev, hruška; zelenjava: brokoli, korenje, paradižnik, brstični ohrovt, cvetača, rdeča pesa, zelena, ohrovt, špinača, redkev, čebula, por, rumena paprika) 150 mg /

 

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

kids spray shranjevanje:

Shranjujte na temperaturi med 15-30° C. Po odprtju hranite v hladilniku. Zaščitite pred vročino, svetlobo in vlago.

Izdelka ne uporabljati, če je zaščitni pečat poškodovan ali manjka.

Uporabno najmanj do: 2.4.2018

Proizvedeno v ZDA.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids Spray”

9,90€ Dodaj v košarico