5057

Keramični parni likalnik Phoenix Gold Iron

69,90€

Za enostavno likanje in vrhunske rezultate. Keramični parni likalnik Phoenix Gold Iron zagotavlja popolno nego oblačil. Z vgrajenim generatorjem pare in keramično likalno površino gladko drsi po tkanini ter izravna vse gube na oblačilih.

Keramični parni likalnik – Koncentrirano območje za paro na sprednjem delu pomaga izravnati gube tudi na delih oblačil, kjer se prekriva več slojev tkanine. Moč pare je tako učinkovita, da lahko likate tudi brez dotika, kar pride še posebej prav pri ravnanju gub okrog potiskanih vzorcev, gumbov in podobno.

S paro lahko likate celo v navpičnem položaju, kar je idealno za plašče, suknjiče, zavese in podobno.

Prepričajte se tudi vi, zakaj je keramični parni likalnik Phoenix Gold Iron tako priljubljen.

Na testu likalnikov britanske potrošniške revije Which je Phoenix Gold Iron januarja 2016 osvojil naziv najboljšega nakupa med likalniki (Best Buy).

 

Keramični parni likalnik:

  • Napetost: 230V
  • Moč: 2200W
  • Dolžina kabla: 2,44m
  • Zalogovnik za vodo: 380ml
  • Priložena posodica za nalivanje vode
  • Keramična likalna površina

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keramični parni likalnik Phoenix Gold Iron”

69,90€ Dodaj v košarico