5287

Keramične ponve komplet

69,90€

Inovativna zasnova keramičnih ponev združuje hitro segrevanje aluminija s trdno površino kamna, ki shranjuje toploto in jo postopoma sprošča v živila, kar vam omogoča kuhanje tudi pri nižjih temperaturah.

Ni na zalogi

komplet-keramicnih-ponev (4)Keramične ponve – Inovativna zasnova keramičnih ponev združuje hitro segrevanje aluminija s trdno površino kamna, ki shranjuje toploto in jo postopoma sprošča v živila, kar vam omogoča kuhanje tudi pri nižjih temperaturah.

Hrana se kuha enakomerno, zato ohrani da ves okus. Keramična tehnologija združuje najboljše od vseh kuhinjskih posod v eni ponvi.
Združuje vzdržljivost nerjavečega jekla in veliko prevodnost aluminija, ki omogoča da se hrana ne sprijema.

Njena površina je izdelana iz drobnih delcev kamna, kar jo uvršča med najbolj odpornimi ponvami na trgu. Ponev se hitro segreje in ohranja toploto dlje časa. Uporabljate jo lahko na vseh kuhališčih: električnih, plinskih, steklokeramičnih ter indukcijskih.

Kamnita površina je 10-krat močnejši in traja 10-krat dlje od običajnih premazov proti oprijemanju. Vse površine so enostavne za čiščenje, zaradi trpežnih materialov pa lahko ponev pomivate tudi v pomivalnem stroju.

Keramične ponve

Ne gori, se ne razbarva in se ne lušči. Nedvomno najboljša ponev doslej, ki vam pričara pravi okus hrane. S keramično ponvijo lahko kuhate školjke, morske sadeže, ostrige … brez nevarnosti, da jo uničite.

Trda površina naravnega kamna je izdelana iz majhnih delcev kamna na podlagi iz aluminija, ki je odličen prevodnik toplote. Ponev ohranja toploto in jo postopoma sprošča v živilo (npr. meso) ter vam omogoča, da kuhate tudi pri nizkih temperaturah.

Vaša hrana bo enakomerno kuhana, polnega okusa, kar vam bo pričaralo vse prednosti tradicionalnega pečenja na kamen.

Keramična ponev skuha hrano navzven, zato ostanejo naravni sokovi v notranjosti. Tako narejene ribe ali meso so bolj mehke, sočne in okusne. Zelenjava pa je hrustljava in kuhana do popolnosti.

Komplet keramičnih ponev vsebuje

  • 1x ponev premera 20cm
  • 1x ponev premera 24cm s steklenim pokrovom
  • 1x ponev premera 28 cm s steklenim pokrovom

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keramične ponve komplet”

69,90€ Preberi več