35
, ,

Interaktivna posoda za hranjenje My Pet Ez Slow


Primerjaj

Interaktivna posoda za hranjenje My Pet je drugačna od običajnih posod in poskrbi, da bo naš kosmatinček svoj obrok pojedel počasi. Tako bo tudi njegova prebava boljša, kar bo vplivalo na njegovo splošno zdravje in dobrobit.

12,90 19,90

Interaktivna posoda za hranjenje My Pet Ez Slow

Interaktivna posoda za hranjenje je odličen pripomoček za vse kosmatinčke, tako kužke, kot mucke. Poskrbel bo, da se bodo prehranjevali počasi in tako ne bodo imeli težav s prebavo. Predvsem je primerno za tiste kužke, ki svojo hrano pojedo prehitro. Poleg tega bo popestrila vsakodnevno opravilo in zaposlila um vašega psa, ki bo moral spretno krmariti svoj jezik okrog ovir, da bo prišel do briket, priboljškov ali druge hrane, ki mu jo boste postregli na tak način. Pes se s takšno dejavnostjo tudi utrudi in bo tako bolj sproščen, miren in priden.

Posoda je narejena iz primernega materiala, hrani varnega polipropilena. Interaktivna posoda za hranjenje se tudi ne prevrača, saj ima nogice proti drsenju.

  • Pribl. mere: 26,5 x 23 x 7 cm

Interaktivna posoda za hranjenje bo poskrbela, da bo vaš kosmatinček svoj obrok pojedel počasi in se tako izognil prebavnim motnjam. Interaktivna posoda za hranjenje My Pet je drugačna od običajnih posod in poskrbi, da bo naš kosmatinček svoj obrok pojedel počasi. Tako bo tudi njegova prebava boljša, kar bo vplivalo na njegovo splošno zdravje in dobrobit.

 


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Morda vam bo prav tako všeč…