84
, , ,

Inox posoda Royalty Line


Primerjaj
  • Posoda je narejena iz nerjavečega jekla (inox)
  • Pokrovke za nadziranje temperature kuhanja
  • Delne Bakelitove ročke
  • Za vse kuhalne plošče in peči
  • Velika pozornost posvečena oblikovanju, da je posoda dovolj lična tudi za serviranje

Privoščite sebi in svojim bližnjim bolj okusno, zdravo in boljše življenje!

99,99 630,00

Vrhunska kakovost, funkcionalnost in sodoben dizajn

V kuhinjski posodi znamke Royalty Line iz najsodobnejšega kuhinjskega materiala – lahko kuhate hrano v naravnih sokovih in pečete brez dodajanja maščob. Ta kuhinjska posoda ohranja vse hranilne vrednosti zelenjave, mesa in drugih živil. Posoda Royalty Line hrano toplotno obdela tako, da obdrži vitamine, minerale in druge prehranske vrednosti in pričara naraven okus, ki ga boste oboževali!

Pri kuhanju v kuhinji ni izhlapevanja in neprijetnih vonjav, zahvaljujoč Accu-termalni sestavi dna posode se toplota pripravljenih jedi ohrani do 8 ur. Zahvaljujoč nizkim temperaturam kuhanja, porabljenim za pripravo hrane, boste prihranili do 70% energije!

Kuhaj okusno, jej zdravo!

Polovico vašega zdravja predstavlja hrana, ki jo jeste. Če želite zmanjšati telesno težo, raven holesterola, pasu ali tveganje za srčni napad, je nujno, da jeste zdravo pripravljeno hrano brez preveč olja, masti in soli, ki uničuje jetra in ledvice. Kuhinjske posode iz nerjavečega jekla inox hranijo naravni okus in dragocene minerale ter termolabilne vitamine.

Zakaj izbrati kuhinjsko posodo Royalty Line?

Royalty Line je kuhinjska posoda iz 16 kosov, ki je narejena iz najboljšega materiala, ki se uporablja v profesionalnih kuhinjah restavracij in hotelov po vsem svetu. Ta kuhinjska posoda iz nerjavečega jekla inox ohranja vse vrednote zelenjave, mesa in drugih živil, hrana se toplotno obdeluje tako, da se ohranjajo vitamini, minerali in druge prehranske vrednosti, obenem pa ima okus, ki ga boste oboževali! To je visoko kakovostna kuhinjska posoda z veliko pozornostjo namenjeno oblikovanju, da se lahko uporablja tudi za serviranje hrane.

Dno iz več plasti, da več časa ohranja toploto in zmanjša porabo energije.

Dno kuhinjske posode podjetja Royalty Line je izdelano iz večslojnega nerjavečega jekla inox (Accu-termalni dnom), ki veliko več časa ohranjajo toploto in jo enakomerno porazdelijo po celotnem kuhalnem območju, kar daje prednost velikim prihrankom energije.

Nadzor nad temperaturo kuhanja

Na pokrovkah kuhinjske posode lahko preverite toploto jo ustrezno prilagodite, ne da bi posodo odpirali. Na ta način ostane vlaga v notranjosti, obrok pa bo okusnejši in prej bo končan. Ko termostat kaže, da je posoda ogreta na optimalno temperaturo, zmanjšajte vir energije in tako prihranite.

S kompletom posode za kuhanje boste dobili vse, kar potrebujete za pripravo vseh vrst jedi; meso, ribe, zelenjavo, enolončnice, testenine … z užitkom.

Set je idealen za majhne in za večje družine, pa tudi kot darilo za poroko ali rojstni dan.

16-delni komplet posode za kuhanje Royalty Line vsebuje:

Komplet vsebuje:

– Ponev ø 24 x 6,5 cm s kovinskim pokrovom

– Lonec ø 24 x 14 cm s kovinskim pokrovom

– Lonec ø 20 x 10 cm s kovinskim pokrovom

– Lonec ø 16 x 8 cm s kovinskim pokrovom

– Ponev z dolgim ročajem ø 16 x 8 cm s kovinskim pokrovom

– Soparnik (za kuhanje na pari) ø 20 x 9,5 cm

– Posoda za mešanje ø 20 cm s plastičnim pokrovom

– Sesalni gumb

– Podstavek za vročo posodo Bakelit Mat x 2 kosa

Dajte sebi in svojim bližnjim bolj okusno, zdravo in boljše življenje!


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!