Immune Spray

9,90€

V Slovenijo je prišel revolucionarni sprej, ki je obnorel svet! Immune Spray popršite direktno v usta ali v pijačo in zaščitite svoje telo! Immune Spray za celovito podporo imunskega sistema! Vsebuje ‘mega odmerke’ vitamina C, Vitamina B-12 in Vitamina D in s tem podpira naravno sposobnost telesa, da se brani pred boleznijo! Priporočamo ga med obdobji hudega stresa, fizičnega napora, konkretne izgube teže. Ker je v spreju, se tudi zelo hitro absorbira in tako učinkuje mnogo hitreje od ostalih podobnih proizvodov. Ena steklenička ob vsakodnevni uporabi (3-4krat na dan) zadostuje za cel mesec. 

IMMUNE SPRAY, prehransko dopolnilo, s sladkorjem in sladilom

Vitamina C in D prispevata k delovanju imunskega sistema.

Neto količina: 30 ml

Sestavine: prečiščena voda, zaščitena mešanica (glicerin, lizin HCl, glutamin, izvleček iz soka acai jagod, inulin, maltodekstrin), suhi sirup sladkornega trsa, naravne in umetne arome, vitamin C, konzervansi (kalijev sorbat, natrijevi polifosfati, natrijev benzoat), vitamin A, sladilo (steviol glukozidi), riboflavin (kot riboflavin 5′-fosfat), vitamin B12 (cianokobalamin, metilkobalamin, 5′-deoksiadenozilkobalamin), vitamin D (kot holekalciferol).

Navodila za uporabo in priporočen dnevni odmerek: Dvakrat dnevno po tri razprške ali trikrat dnevno po dva razprška izstisnite (približno 6 razprškov je 1 odmerek (1,5 ml)) neposredno v usta ali v katerokoli pijačo. Pred uporabo dobro pretresite.      

 

 

IMMUNE SPRAY                                             

Sestava: 1 odmerek

(cca. 6 razprškov)

PDV*
Vitamin C (kot askorbinska kislina) 60 mg 75%
Vitamin A (kot retinil palmitat) 275 µg 34%
Riboflavin (kot riboflavin 5′-fosfat) 0,1 mg 7%
Vitamin B12 (kot cianokobalamin, metilkobalamin, 5′-deoksiadenozilkobalamin) 10 µg 400%
Vitamin D (kot holekalciferol) 0,125 µg 2,5%
Zaščitena mešanica (glicerin 275 mg, lizin HCl 0,001 mg, glutamin 0,001 mg, izvleček iz soka acai jagod 0,001 mg, inulin 0,001 mg, maltodekstrin 0,001 mg) 275 mg /

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Shranjevanje:

Shranjujte na temperaturi med 15-30° C. Po odprtju hranite v hladilniku. Zaščitite pred vročino, svetlobo in vlago.

Izdelka ne uporabljati, če je zaščitni pečat poškodovan ali manjka.

Uporabno najmanj do: 2.4.2018

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Immune Spray”

9,90€ Dodaj v košarico