-72%
, , ,

Iberski JABUGO pršut Delizius Deluxe

Zaloga:

Ni na zalogi


Pri nas vam ponujamo Iberski Jabugo Pršut Delizius Deluxe po najboljši ceni. Španski Jabugo Pršut Delizius Deluxe je izdelek dolgoletne tradicije v mestu Jabugo v južni Španiji. Preko stoletij se postopek priprave Iberskega Jabugo pršuta ni spreminjal in tako je tradicija tega pršuta ostala nespremenjena do danes. Iberski pršut Jabugo je narejen iz iberskih pujsov proste reje, ki jih hranijo s 100% naravnimi žitaricami in krmo. Naši pršuti vsebujejo malo soli, zato si ga lahko privoščite z užitkom in brez slabe vesti!

 • vrhunska španska kvaliteta
 • svetovno priznana iberska tradicija pridelave
 • tradicionalno zorjeni od 24 – 30 mesecev
 • kontrolirana kakovost vsakega posameznega kosa

79.90 289.90

Ni na zalogi

Iberski JABUGO Pršut Delizius Deluxe je izdelek dolgoletne tradicije v mestu Jabugo v južni Španiji. Preko stoletij se postopek priprave iberskega Jabugo pršuta ni spreminjal in tako je tradicija tega pršuta ostala nespremenjena.

Iberski Jabugo pršut

Poleg tega leži mesto Jabugo v pokrajini Huelva (južna Španija). V naravnem parku Sierra de Aracena in Picos de Aroche prevladuje gozd. Tam rastejo črnika, hrast plutovec hrastove šiške. Prevladuje edinstvena klima za zorenje pršuta. Z dolgimi in mrzlimi zimami in poletji, ko suho dnevno vročino zamenjajo hladne noči, kar vpliva na  aromo pršuta med zorenjem. Ta posebna in edinstvena klima pokrajine Sierra de Huelva je ključna. Za edinstven Iberski Jabugo Pršut Delizius Deluxe.

Poleg tega leži mesto Jabugo v pokrajini Huelva (južna Španija), kjer v naravnem parku Sierra de Aracena in Picos de Aroche prevladuje gozd. Tam rastejo črnika, hrast plutovec hrastove šiške. Prevladuje edinstvena klima za zorenje pršuta. Z dolgimi in mrzlimi zimami in poletji, ko suho dnevno vročino zamenjajo hladne noči, kar vpliva na  aromo pršuta med zorenjem. Ta posebna in edinstvena klima pokrajine Sierra de Huelva je ključna za edinstven Iberski Jabugo Pršut Delizius Deluxe.

Iberski Jabugo pršut in Iberska Jabugo šunka sta mednarodno priznana izdelka.

Iberski Jabugo pršut je zelo cenjen med gurmani in strokovnjaki za delikatese po vsem svetu. Starodavni način priprave pršuta je eden izmed specifičnih elementov. Naredi Iberski Jabugo pršut edinstvenega in drugačnega od ostalih pršutov na trgu. V nekaterih primerih pršuti lahko zorijo tudi po štiri in več let. Za razliko od pršuta Serrano, je Iberski pršut Jabugo narejen iz iberskih pujsov proste reje. Hranijo jih s 100% naravnimi žitaricami in krmo. Naši pršuti vsebujejo malo soli.

Približni čas zorenja je od 24 do 30 mesecev.

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Morda vam bo prav tako všeč…

VAŠA KOŠARICA

close
Call Now Button