50
, , , , , , ,

Gel z arniko Arnicagel – Face Complex


Primerjaj

Gel z arniko Arnicagel Face Complex je protivnetni gel namenjen koži obraza in celega telesa. Vsebuje naravno sestavino arniko, ki je izjemna učinkovina proti vnetim stanjem naše kože. Primeren je za vse tipe in starosti kože. Ne vsebuje parabenov, konzervansov in alergenov ter je izdelan v Italiji. Neto količina: 50 ml.

9,90 19,90

Gel z arniko Arnicagel – Face Complex

Arnika je izjemna zdravilna rastlina, ki jo uporabljamo pri pri kožnih vnetjih, po piku žuželk, ožigih meduz, turih, oteklinah zaradi poškodb, zvinih in udarninah, podplutbah, povrhnjem vnetju ven, mišičnih in sklepnih bolečinah.

Protivnetni gel z arniko Arnicagel Face Complex je blažilni gel, ki ga lahko uporabljamo za več namenom, saj lajša bolečine in otekline, povezane s poškodbami, odrgninami ali piki žuželk, pomaga pri mišičnih in sklepnih bolečinah. Gel z arniko Arnicagel Face Complex torej vsebuje naravno sestavino arniko, ki ima izjemne naravne protivnetne učinkovine. Aktivne sestavine v gelu pomagajo pri vnetjih, bolečinah in pomagajo pri boljši prekrvavitvi. Gel z arniko Arnicagel Face Complex je namenjen le zunanji uporabi!

Gel z arniko Arnicagel – Face Complex

Antiseptično delovanje

Zahvaljujoč se antiseptičnemu delovanju, je gel z arniko Arnicagel primeren tudi za pomoč pri odpravljanju vnetnih stanj kože, od manjših mozoljev, aken in celo turov. Lahko ga uporabimo tudi za pomoč pri suhih in razpokanih ustnicah.

Uporaba: Primeren je za vse tipe kože. Uporabljamo ga 2-krat do 3-krat na dan, na predelu kože, kjer je potreben. S čistimi prsti vzamemo manjšo količino gela in jo nežno masiramo na predel, kjer je potreben. Masiramo vse dokler se gel povsem ne vpije.

Aktivna sestavina: arnika

SESTAVINE: AQUA PENTYLENE GLYCOL-CAPRILYL GLYCOL- ETHYLHEXYGLYCERIN- ARNICA MONTANA EXTRACT- CARBOMER-TRITHANOLAMINE- GLYCERIN- ARNICA MONTANA EXTRACT- CARBOMER-TRIETHANOLAMINE- GLYCERIN-PER 40 HYDROGENATED CASTOR OIL- PARFUM


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Morda vam bo prav tako všeč…