, ,

Frnikole enobarvne – 50 kosov

SKU: BLUE848600
Zaloga:

Ni na zalogi


Frnikole so steklene kroglice, ki nam obudijo najboljše spomine iz našega otroštva. Veliko današnjih otrok jih sploh ne pozna in jih ni še videlo, kaj šele se igralo z njimi.

 • Idealno darilo za otroke
 • Obudimo spomine iz otroštva
 • V kompletu 50 frnikol

1.49 3.90

Ni na zalogi

Frnikole (oziroma nike, kičke, ščinke) so steklene ali porcelanaste kroglice, ki so potrebne za otroško igro frnikolanje. Kroglice imajo navadno premer med 1 in 3 cm. Frnikole so tudi pogosto predmet zbirateljstva iz nostalgičnih ali estetskih razlogov.

V kompletu je 50 kosov (50 frnikol) s premerom 20 mm, ki so zelenkaste barve z detajli modre in rumene.

frnikole
frnikole

Frnikol se spomnimo iz svojega otroštva. Ko smo jih prvič zagledali in otipali smo bili prav očarani. Veliko današnjih otrok jih sploh ne pozna in jih ni še videlo, kaj šele se igralo z njimi. Zato je ta komplet frnikol odlično darilo za malčke, ki se jih bodo sigurno razveselili!

Frnikol se spomnimo iz svojega otroštva. Ko smo jih prvič zagledali in otipali smo bili prav očarani. Veliko današnjih otrok jih sploh ne pozna in jih ni še videlo, kaj šele se igralo z njimi. Zato je ta komplet frnikol odlično darilo za malčke, ki se jih bodo sigurno razveselili!

frnikole

Pravila igre Frnikolanje

Pripomočki: frnikole, (kreda)

Igro igramo na neasfaltirani površini, saj je tam najlaže izkopati v tleh jamico. Če ne gre drugače, si lahko pomagamo s krogom, ki si ga narišemo s kredo. Okoli dva do tri metre od jamice morate potem potegniti še eno črto. Ob tej črti se zberejo igralci in poskušajo po vrsti eno, dve ali tri frnikole (število frnikol lahko določimo vnaprej) zakotaliti v jamico.
Tisti, ki se mu je to posrečilo prvemu, sme nato frnikole, ki so se zakotalile mimo, s prstom poslati v jamico. Če ne zadene, je na vrsti igralec, ki je kot drugi frnikolo zakotalil naravnost v jamico. Če pa se to ne bi posrečilo nobenemu igralcu, morate ta vrstni red izžrebati. Igralec, ki je potisnil v jamico zadnjo frnikolo, je zmagal in sme obdržati vse frnikole.

frnikole, igrače, steklene, kroglice

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Call Now Button
0

×