17 %
9456

Floor Zoom – električna metla

59,90€ 49,90€

Vsestranski pomočnik za vsak dom – metla, sesalnik in krpa za brisanje tal. Vse v enem!

Floor Zoom ima neverjetno moč in lahko doseže tudi najbolj skrita mesta. Deluje na vsaki površini, tehta manj kot kilogram in ne potrebuje nobenega kabla, saj uporablja akumulatorsko baterijo, ki jo enostavno napolnite.

Floor Zoom – električna metla

Metla, sesalnik in krpa za brisanje tal v enem – to je neverjetno praktičen Floor Zoom.

Floor Zoom ima neverjetno moč in lahko doseže tudi najbolj skrita mesta. Deluje na vsaki površini, tehta manj kot kilogram in ne potrebuje nobenega kabla, saj uporablja akumulatorsko baterijo, ki jo enostavno napolnite.

Floor Zoom – električna metla

7 prednosti Floor Zoom:

Prednost številka 1 – moč. Pobere vse od umazanije, do vijakov, saj ima toliko moči kot sesalec. Krtače Floor Zoom se vrtijo z več kot 2000 vrtljaji na minuto in tako poberejo vsako smet. Brez težav pobere tudi šivanko na preprogi ali zamrznjeno zelenjavo na tleh v kuhinji. In za razliko od sesalcev je vedno pripravljen, da ga uporabite.

Prednost številka 2 – doseže vse. Z običajnimi sesalci in metlami je težko počistiti pod pohištvom. Floor Zoom Pa ima inovativen, praktičen preklopni ročaj, ki vam omogoča, da brez napora počistite prav povsod.

Prednost številka 3 – Za vse površine. Floor Zoom se takoj prilagodi vašim potrebam in zlahka čisti vse površine. Zato je resnično vsestranski pripomoček, s katerim temeljito očistite vse prostore. Ne glede na vrsto talne obloge. Naj bo to les, umetne mase ali keramika. Celo balkone in terase.

Prednost številka 4 – Super lahek. Ste vedeli, da Floor Zoom tehta manj kot kilogram? Brez težav ga upravljate in zlahka prenašate iz enega v drug prostor.

Prednost številka 5 – Posoda za umazanijo. Poslovite se od smetišnice ter dragih in nerodnih vrečk za sesalce. Pametni sistem Floor Zoom vam omogoča, da izpraznite posodo za umazanijo, ne da bi si umazali roke.

Prednost številka 6 – Brez žic. Pozabite na nerodne kable pri običajnih sesalcih, ki se zapletajo in vozlajo. Floor Zoom deluje brezžično, kar mu omogoča akumulatorska baterija. Samo napolnite jo s priloženim polnilcem in to je vse.

Prednost številka 7 – Suho in mokro čiščenje. Poleg funkcije metle in sesalca, ima Floor Zoom tudi krpo iz mikrovlaken, ki s statično elektriko privlači umazanijo kot magnet. Na mokrih površinah pa absorbira tekočine in za seboj pusti suha, čista tla. Krpo iz mikrovlaken nato samo enostavno operete v pralnem stroju in že je pripravljena za naslednjič, ko jo boste potrebovali.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Floor Zoom – električna metla”

59,90€ 49,90€ Dodaj v košarico