5991

Feet Plus Pripomoček za nego stopal

12,90€

Feet Plus vam omogoča najboljšo nego stopal in sprostitev.

Z njim si boste v domači kadi ali tuš kabini privoščili poživljajoč tretma čiščenja, masaže in odstranjevanja trde kože.

 

Feet Plus pripomoček za nego stopal  za popolno sprostitev, nego in udobje. Z njim si boste v domači kadi ali tuš kabini privoščili poživljajoč tretma čiščenja, masaže in odstranjevanja trde kože.

Številne ščetine so razporejene tako, da nudijo optimalno čiščenje in masažo. Na petnem delu je še dodatno nameščena gobica za odstranjevanje trde kože. Vaša stopala bodo tako vedno čista, negovana in mehka.

Feet Plus

Za vašo varnost: Izdelek ima na spodnji strani vakuumske nogice, ki se prisesajo na gladko površino kadi ali tuš kabine in preprečujejo drsenje.

Pripomoček za nego stopal Feet Plus je univerzalne velikosti in oblike. Uporabljate ga tako, da z enim stopalom stojite na tleh, z drugim pa drsite skozi ščetine in gobico.

Velikost izdelka: 28 cm x 13,5 cm x 10,5 cm.

Feet Plus pripomoček za nego stopal  za popolno sprostitev, nego in udobje. Z njim si boste v domači kadi ali tuš kabini privoščili poživljajoč tretma čiščenja, masaže in odstranjevanja trde kože. Številne ščetine so razporejene tako, da nudijo optimalno čiščenje in masažo. Na petnem delu je še dodatno nameščena gobica za odstranjevanje trde kože. Vaša stopala bodo tako vedno čista, negovana in mehka.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Feet Plus Pripomoček za nego stopal”

12,90€ Dodaj v košarico