, , ,

FA Xtreme BCAA 5000, 400 g


Primerjaj

Popolna zaščita vašega mišičja…med vadbo in po njej

 • Anti-katabolično delovanje in zaščita med vadbo
 • Lažje pridobivanje mišične mase in ohranjanje obstoječe
 • Dodatna energija med treningom
 • Odlično mešanje in izjemen okus

25,99

  Počisti

   Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

  Xtreme BCAA 5000 je izjemno prehransko dopolnilo nemenjeno najbolj intenzivnim fizičnim naporom, ki vsebuje levcin, izolevcin in valin. Gre namreč za tri pomembne aminokisline z razvejano verigo oz. esencialne aminokisline, ki jih telo samo ne more proizvajati ter jih je zaradi tega potrebno vanj dovajati s hrano.

  Xtreme BCAA 5000 je superioren amonikislinski izdelek v obliki prahu, namenjenem za pripravo pijače, ki vsebuje kar 5 g najvišje kakovosti razvejanih aminokislin BCAA ( levcin, valin in izolevcin) in to v popolnem razmerju 2:1:1.

  Razvejane aminokisline oz. aminokisline z razvejano verigo so namreč bistvenega pomena za mišično tkivo med samo vadbo, saj močno povečajo anabolično aktivnost, zavirajo katabolizem (razkroj mišičja) in hkrati služijo kot gorivo za delovanje mišic. Gre za ATP molekule, ki mišičju tekom intenzivne vadbe ali pa med opravljanjem vsakodnevnih dejavnosti služijo kot vir energije, nastajajo pa v procesu imenovanem glukozna oksidacija.

  BCAA aminokisline predstavlja 35% mišične mase in so glavni vir energije med dolgotrajnim in intenzivnim fizičnim naporom. Daljša in bolj intenzivna je vadba, več levcina, izolevcina in valin telo porabi.

  BCAA pa ne deluje le anti-katabolčino. Prav tako s povečanjem sinteze mišičnih beljakovin spodbuja anabolizem, visoka stopnja levcina pa stimulira sproščanje anaboličnega hormona inzulina, ki nadalje tudi pomeni boljšo absorpcijo BCAA aminokislin in zmanjševanje mišičnega katabolizma.

  Poleg tega BCAA aminokisline preprečujejo nastanek mlečne kisline, kar telesu omogoča še učinkovitejšo regeneracijo, poleg tega pa zavirajo kopičenje triptofana v živčnem tkivu. Povečanje ravni triptofana namreč pomeni povišanje serotonina, nastenek tega pa je močno povezan s stopnjo utrujenosti. Zaradi tega lahko z uporabo BCAA treniramo intenzivneje in predčasnega občutka utrujenosti.

  Glede na vsa omenjene prednosti in lastnosti izdelka lahko mirno poudarimo, da je Xtreme BCAA 5000 dopolnilo, ki ponuja dovolj prostih aminokisline, ki ne potrebujejo dodatne razgradnje in se izjemno dobro ter hitro absorbirajo. Preprečujejo razgradnjo mišičnega tkiva in pomenijo močno podporo tekom vadbe in lažje doseganje postavljenih ciljev.

  Širok spekter lastnosti, ki jih Xtreme BCAA 5000 zagotavlja tako pomeni odličen in visoko kakovosten dodatek, ki je kot nalašč izdelan za vrhunske športnike ali pa rekreativce.

  HRANILNA VREDNOST IZDELKA
  Hranilna vrednost izdelka Xtreme BCAA 5000
  Sestavine5 g100 g
  Energija85 KJ/20 Kcal1700 KJ/400 Kcal
  Beljakovine5 g100 g
  Ogljikovi hidrati0 g0 g
  Maščobe0 g0 g
  L-Levcin2500 mg50 g
  L-Izolevcin1250 mg25 g
  L-Valin1250 mg25 g
  Okus

  Grenivka, Pomaranča

  Obiščite nas!

  Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

  Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

  Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

  Preverite, kako do nas!

  Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

  • plačilo po povzetju
  • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
  • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
  • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
  • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

  DOSTAVA

  Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

  Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

  Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

  GARANCIJA ZA IZDELKE

  Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
  Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
  Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

  GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

  • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
  • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
  • pri spremembah na izdelku
  • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
  • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
  • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja