, ,

FA Xtreme Anticatabolix, 500 g


Primerjaj

Poskrbite za dobro regeneracijo in močan imunski sistem

  • Boljša regeneracija po vadbi
  • Zdrav in močan imunski sistem
  • Anaboličen učinek
  • Boljše počutje in več energije

27,99

Počisti

Xtreme Anticatabolix je inovativna in kompleksna kombinacija aminokislin z razvejano verigo (BCAA) ter glutamina, pomeni pa posebej pripravljeno vrhunsko mešanico, ki skrbi za anabolni učinek, povečanje moči in neverjetno regeneracijo.

Močna mešanica aminokislin, ki jih vsebuje Xtreme Anticatabolix ima namreč močan anti-katabolni učinek, ki ohranja pozitivno ravnovesje dušika v telesu, zaradi tega pa vsak posamičen odmerek Xtreme Anticatabolixa močno pospešuje po treningu utrujene in izčrpane mišice ter hkrati močno spodbuja vse anabolične procese mišičnih vlaken.

Izredno učinkovitost samega Xtreme Anticatabolixa zaradi visoke vsebnosti glutamina občutimo tudi po sami vadbi, saj je le-ta močan stimulator mišičnih beljakovin in obenem predhodnik zelo močnega antioksidanta imenovanega glutation (modulator imunskega sistema).

Xtreme Anticatabolix vam omogoča pridobivanje dodatne mišične mase in moči ter boljšo vzdržljivost, posledično pa tudi vidnejše in boljše rezultate ter hitrejši napredek.

 

Sestavine: L-glutamin, L-levcin, L-izolevcin, L-valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina – le v okusih), barvila (E160a – v vseh okusih, E104 – okus pomaranče, grenivke in limone), sladilo (sukraloza).

Priporočena uporaba: Zmešajte 2 merici v 200-300 ml vode ali priljubljene pijače. Za najboljši učinek omenjen odmerek razdelite na dva dela in enega zaužijte pred vadbo, drugega pa takoj po njej.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

HRANILNA VREDNOST IZDELKA
Hranilna vrednost izdelka Anticatabolix
Sestavine10 g100 g
Energija170 KJ/40 Kcal1700KJ/400 Kcal
Beljakovine10 g100 g
Ogljikovi hidrati0 g0 g
Maščobe0 g0 g
L-Glutamin5 g50 g
L-Levcin2,5 g25 g
L-Izolevcin1,25 g12,5 g
L-Valin1,25 g12,5 g