65 %
2661

Elektrostimulator Dr. Ho

399,00€ 139,00€

Elektrostimulator Dr. Ho je naprava za elektro stimulacijo v udobju vašega doma!

 

 • PROTI BOLEČINAM
 • ZA OBLIKOVANJE TELESA IN HUJŠANJE
 • ZA ZMANJŠEVANJE STRESA

 

Trpite zaradi bolečin, revme, vnetij, napetosti, otrdelih mišic ali slabe cirkulacije? Si želite globoke in sproščujoče masaže ali elektroterapije? Predstavljamo Elektrostimulator Dr. Ho, ki bo za vas pravo olajšanje! Elektrostimulator Dr. Ho je klinično preizkušen in preverjen pri zmanjševanju bolečin, oteklin, togosti mišic in slabi prekrvavitvi. Elektrostimulator Dr. Ho je izjemen in zanesljiv izdelek, enostaven za uporabo in prenosljiv.

ELEKTROSTIMULATOR Dr. Ho + DARILO ob nakupu

Poleg naprave s 4 elektrodami, paket vsebuje dodatno 2 veliki elektrodi, 4 dodatne elektrode in dve elektrodi za stopala!

BREZPLAČNA DOSTAVA

Elektrostimulator Dr. Ho

 

Elektrostimulator : Otrdelost in napetost mišic, slaba prekrvavitev, mravljinčenje, krči? Veliko ljudi se vsakodnevno srečuje s temi tegobami. Ste med njimi? Si želite zaživeti brez neznosnih bolečin, se sprostiti? Potrebujete dobro masažo ali terapijo?

Elektrostimulator Dr. Ho je torej prava rešitev za vas!

Elektrostimulator Dr. HO je zanesljiv, profesionalen in klinično preizkušen proizvod za elektroterapijo, ki vam bo pomagal pri zmanjševanju bolečin, togosti v mišicah, mravljinčenju in še bi lahko naštevali.

Elektrostimulator Dr. Ho je pravo olajšanje!

elektrostimulator-2016-veljacaElektrostimulator uporabljamo tudi kot napravo za zmanjševanje stresa, saj je programiran tako, da kar 12 tipov globoko sproščujočih terapevtskih masaž. Ta naprava za elektroterapijo tako sprošča napetost mišic, pomaga pri zmanjševanju bolečin in izboljšuje prekrvavitev.

Zakaj je elektro stimulator Dr. Ho edinstvena naprava?

Z enim enostavnim pritiskom na gumb, lahko izbirate trajanje in način in intenziteto zdravljenja (podrobna navodila so priložena ob nakupu). Elektrostimulator Dr. Ho ne oddaja ponavljajočih valov, ampak spreminja tehnike, kar pomeni da se vaše telo ne bo navadilo na isto stimulacijo. S tem bo stimulacija veliko bolj učinkovita. Elektrostimulacija krči in sprošča mišice in s tem izboljšuje prekrvavitev, draži občutljive živčne končiče v koži in na tak način zmanjšuje bolečino. Priporočamo uporabo nekajkrat na dan, v ciklusih po 20 minut.

Elektrostimulator Dr. Ho

Elektrostimulator dr. HO - pozabite na bolečine!

Elektrostimulator dr. HO – pozabite na bolečine!

Elektroterapijo priporočamo pri:

 • Glavobolu
 • Bolečinah v hrbtu
 • Bolečinah in napetosti v vratu in hrbtu
 • Bolečinah v stopalih, nožnih sklepih, kolenih in kolkih
 • Poškodbah zaradi ponavljajočega težkega dela
 • Športnih poškodbah
 • Revmi
 • Vnetju mišic, …
 • Fibromijalgiji

Elektro spodbujevalnik dr. Ho je profesionalna, dvo kanalna naprava za elektroterapijo, ki jo lahko uporabljate kar v udobju vašega doma in to v vsakem trenutku!

Ne bo vam več potrebno trošiti velike vsote denarja in izgubljati časa v dragih masažnih salonih ali pri zasebnih terapevtih in kiropraktikih. S temi 20-minutnimi tretmaji boste lahko opustili vaše napete in boleče mišice in končno zaživeli življenje brez bolečin!
V paketu z napravo boste vključeno v ceno dobili dve velike Flextone elektrode za spodbujanje večjih mišičnih skupin in elektrode za stopala, ki vam bodo vzpodbudile prekrvavitev v nogah in tako znatno zmanjšale bolečine!

*Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom! Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika. Klinične študije so bile opravljene na oddelku za na Oddelku za kineziologijo (Kineziologíja je veda o gibanju človeškega telesa) Univerze Waterloo v Kanadi.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elektrostimulator Dr. Ho”

399,00€ 139,00€ Dodaj v košarico