6710

Električno strgalo za pete

19,90€

Ohrani lepe in mehke pete z električnim strgalom za pete – ADORE BETTER LIVING.

Njegov ekskluzivni dizajn z 360º gibljivo glavo doseže vso trdo kožo na stopalu in jo odstrani v samo nekaj sekundah.

Električno strgalo za pete – Ohrani lepe in mehke pete z električnim strgalom za pete – ADORE BETTER LIVING. Njegov ekskluzivni dizajn z 360º gibljivo glavo doseže vso trdo kožo na stopalu in jo odstrani v samo nekaj sekundah.

V primerjavi z podobnimi izdelki, ki delujejo na vašo kožo preveč agresivno, je Električno strgalo za pete – ADORE BETTER LIVING učinkovito in varno za uporabo. Električno strgalo za pete nežno odstrani trdo kožo iz pet na nežen način, ne da bi povzročilo poškodb. Električno strgalo za pete lahko uporabljate na suhe in na mokre noge.

Komplet vsebuje dve glavi in 1 čistilno ščetko.

Deluje na baterije (2 x AA, ki so vključene).

Mere: cca. 6.5 x 16 x 3.5 cm.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Električno strgalo za pete”

19,90€ Dodaj v košarico