38
, ,

Električna Metla Omnidomo 360 Sweep

Availability:

Ni na zalogi


Primerjaj

Ne odlašajte več! Pozabite na navadne metle in uživajte v neštetih prednostih te trikotne električne metle 360 Sweep je idealna rešitev za čiščenje na učinkovit, hiter način skoraj brez napora!

24,90 39,90

Ni na zalogi

Električna Metla Omnidomo 360 Sweep – Z današnjim življenjskim ritmom imamo zelo malo prostega časa, ampak s to priročno električno metlo bo čiščenje ohitrejše in učinkovitejše, kar je danes najpomembnejše. 360 Sweep je inovativen izdelek, ki postavlja tehnologijo v službo čiščenja. Ta električna metla ima močne ščetine s samodejnim zasukom za globinsko odstranitev umazaniije (lasje, drobtine, dlake, prah, itd.). Ta trikotna električna metla 360 Sweep ima trikotno obliko, je ploščata in lahko rotira 360º, tako da lahko enostavno dosežete vsak kot vaše hiše, pod pohištvom, itd. Popolna je za čiščenje tal, preprog, ploščic itd.

Ne odlašajte več! pozabite na navadne metle in uživajte v neštetih prednostih te trikotne električne metle 360 Sweep je idealna rešitev za čiščenje na učinkovit, hiter način skoraj brez napora!

Električna Metla Omnidomo 360 Sweep - Črna

Lastnosti trikotne električne metle 360 Sweep360:

 • Brezžični električni sesalec
 • Vrtljive krtačke za čiščenje
 • Odstranljiva aluminjasta palica (pribl. 115 cm)
 • Ploščata trikotna osnova (3 enake strani: pribl. 33 cm dolžina x 3 cm višina)
 • Baterija za polnjenje 7,2 V
 • Polnilec baterij (230 V, 50 Hz)
 • Trajanje baterije: pribl. 30 min.
 • Notranja posoda za umazanijo
 • Lahka, enostavna za uporabo, praznenje in čiščenje
 • Zelo tiha
 • Električna Metla Omnidomo 360 Sweep – Črna

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Z današnjim življenjskim ritmom imamo zelo malo prostega časa, ampak s to priročno električno metlo bo čiščenje ohitrejše in učinkovitejše, kar je danes najpomembnejše. 360 Sweep je inovativen izdelek, ki postavlja tehnologijo v službo čiščenja. Ta električna metla ima močne ščetine s samodejnim zasukom za globinsko odstranitev umazaniije (lasje, drobtine, dlake, prah, itd.). Ta trikotna električna metla 360 Sweep ima trikotno obliko, je ploščata in lahko rotira 360º, tako da lahko enostavno dosežete vsak kot vaše hiše, pod pohištvom, itd. Popolna je za čiščenje tal, preprog, ploščic itd.

Ne odlašajte več! pozabite na navadne metle in uživajte v neštetih prednostih te trikotne električne metle 360 Sweep je idealna rešitev za čiščenje na učinkovit, hiter način skoraj brez napora!

Električna Metla Omnidomo 360 Sweep – Črna

Električna Metla Omnidomo 360 Sweep – Črna

Morda vam bo prav tako všeč…