-71%
, ,

Eco Heater – majhen in zmogljiv grelnik prostora

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

Zakaj bi zapravljali veliko denarja za ogrevanje? Zakaj bi vas zeblo? Tukaj je Eco Heater, majhen in zmogljiv grelnik, ki porabi manj elektrike in poskrbi za udobno toplino.

 • kuhinj
 • manjših sob
 • manjših delovnih prostorov
 • pisarn
 • študentskih sob
 • avtodomov
 • vikendov

19.90 69.00

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

Eco Heater je majhen, zmogljiv grelnik prostora, ki bo hitro in enostavno ogrel vašo kuhinjo, spalnico, delovno sobo, delavnico.

Samo vklopite ga v vtičnico, nastavite želeno temperaturo in kmalu boste uživali v prijetni toplini. Temperaturo je mogoče nastaviti od 15°C do 32 °C. Segreje do največ 23 kvadratnih metrov.

Eco Heater

Kljub temu, da je majhen, ga odlikuje izjemna zmogljivost.Ustvarja prijetne temperature v vašem domu. Zakaj bi ogrevali celo hišo ali stanovanje in metali denar skozi okno? Z grelnikom ogrevate samo tisti prostor, v katerem se nahajate in tako prihranite.

Pozabite na težke in nerodne oljne radiatorje in druge grelnike prostorov, ki porabijo veliko električne energije in prinašajo visoke račune za elektriko.

Eco Heater porabi manj elektrike, ker ogreva samo tisti prostor, v katerem se trenutno nahajate.

Kljub temu, da je majhen, ga odlikuje izjemna zmogljivost ustvarjanja prijetne temperature v vašem domu. Zakaj bi ogrevali celo hišo ali stanovanje in metali denar skozi okno? Z grelnikom ogrevate samo tisti prostor, v katerem se nahajate in tako prihranite.

Pozabite na težke in nerodne oljne radiatorje in druge grelnike prostorov. Saj porabijo veliko več električne energije in prinašajo visoke račune za elektriko. Eco Heater porabi manj elektrike, ker ogreva samo tisti prostor, v katerem se trenutno nahajate.

Tehnični podatki:

 • Napetost: 220-240V, 50Hz
 • Moč: 450W
 • s termo keramično tehnologijo

Tehnično pojasnilo: Izdelek priklopite neposredno v običajno ‘šuko’ vtičnico, kakršna je večina vtičnic v slovenskih domovih. Ni pa ga mogoče priklopiti v ploščate vtičnice, ki so namenjene priklopu neozemljenih naprav.Tam kjer so priklopljeni brivniki, sušilniki las in podobno.

eko heater, eko, 

Praktično oblikovan grelnik, ki je lahko vedno z vami, ima vgrajeno tudi časovno stikalo, s katerim lahko nastavite, da se po določenem času samodejno izklopi. Idealno za spalnico, saj lahko nastavite, da se izklopi šele po tem, ko zaspite.

Grelnik pa je uporaben tudi drugod, ne samo doma. Zaradi svoje velikosti je nadvse praktičen za avtodome in počitniške prikolice, vikende in študentske sobe.

 

eco heater, grelnik prostorov, ogrevanje avtodomov, ogrevanje počitniških prikolic, ogrevanje prostora, eco, fast heater, fast

Eco Heater

Tehnični podatki:

 • Napetost: 220-240V, 50Hz
 • Moč: 450W
 • s termo keramično tehnologijo

Tehnično pojasnilo: Izdelek priklopite neposredno v običajno ‘šuko’ vtičnico, kakršna je večina vtičnic v slovenskih domovih. Ni pa ga mogoče priklopiti v ploščate vtičnice, ki so namenjene priklopu neozemljenih naprav.Tam kjer so priklopljeni brivniki, sušilniki las in podobno.

eco heater, grelnik prostorov, ogrevanje avtodomov, ogrevanje počitniških prikolic, ogrevanje prostora, eko, eko heater, mali grelnik, eco

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj!

Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Direktor

Gregor Gerbec: gregor.gerbec@bluetrade.si

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Morda vam bo prav tako všeč…