DVD Franca Flereta – Ljubezen mamina

Zaloga:

Na zalogi samo še 3


DVD  koncert ob materinskem dnevu in v spomin na Franca Flereta – Ljubezen mamina.

15,00

Na zalogi samo še 3

 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 080 6116

> DVD Franca Flereta

Franc Flere, ljudski godec, harmonikar, komponist in dolgoletni vodja ansambla Franca Flereta. Zadnje leto svojega življenja je preživljal v domu upokojencev v Šmarjeti, kjer so ga radi obiskali tudi Veseljaki.
Franc Flere je svojo glasbeno pot začel leta 1963, ko je kot harmonikar nastopil v radijski oddaji “Nove melodije – novi ansambli”.

Leta 1965 je prvič javno nastopil z instrumentalnim triom, zato si šteje slednjo letnico za uradni začetek njegovega ansambla. Leta 1965 je prvič javno nastopil z instrumentalnim triom, zato si šteje slednjo letnico za uradni začetek njegovega ansambla.

> Opis

Franc Flere je bil oče treh hčera in dedek sedmim vnukom/vnukinjam. Dve hčeri sta celo omožili z glasbeniki. Irena se je poročila s Tomažem Svetlinom (basist, ans. Svetlin), Marjetka z Jožetom Skubicem (pevec, ans. Slapovi), Barbara pa se ni odločila za glasbenika, ampak si je družino ustvarila z možem Janijem.

Le kdo ne pozna nepozabnih hitov, kot so Ljubezen mamina, Nageljni rdeči, Belo pismo, kadar češnje zacveto in nogo drugih! Utrujeno zlato srce Franca Flereta je za vedno zaspalo, živel pa bo v pesmih, ki bodo ostale zapisane v srcih številnih ljudi.

> Opis

Franc Flere je bil oče treh hčera in dedek sedmim vnukom/vnukinjam. Dve hčeri sta celo omožili z glasbeniki. Irena se je poročila s Tomažem Svetlinom (basist, ans. Svetlin), Marjetka z Jožetom Skubicem (pevec, ans. Slapovi), Barbara pa se ni odločila za glasbenika, ampak si je družino ustvarila z možem Janijem.

Le kdo ne pozna nepozabnih hitov, kot so Ljubezen mamina, Nageljni rdeči, Belo pismo, kadar češnje zacveto in nogo drugih! Utrujeno zlato srce Franca Flereta je za vedno zaspalo, živel pa bo v pesmih, ki bodo ostale zapisane v srcih številnih ljudi.

DVD Ljubezen mamina

Izvajalci:

 • Dušan Cerar s prijatelji
 • Gregor Gramc
 • Skupina Nalet
 • Ansambel Jureta Zajca
 • Ansambel Svetlin
 • Ansambel Simona Bučarja
 • Ansambel Vihar
 • Ansambel Nejca Kastelica

dvd ljubezen mamina, dvd, aktual,

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close