Dodatni kozarci za Nutri Express

Dodatni kozarci za Nutri Express

19,90€

4 dodatni kozarci za Nutri Express s pokrovi.V kompletu sta dva velika (2dcl) in dva manjša (1dcl) plastična kozarca.

Dodatni kozarci – Povečajte zmogljivost vašega Nutri Express z dodatnimi kozarci. V kompletu sta dva velika (2dcl) in dva manjša (1dcl) plastična kozarca, ki jih lahko pritrdite neposredno na Nutri Express in v njih pripravljate smutije in druge napitke. Manjša 1dcl kozarca sta še posebej uporabna za mletje semen. Zraven sta tudi dva pokrova z odprtino za pitje ter dva navadna pokrova.

Nepogrešljiv komplet za vaš Nutri Express. Naročite ga še danes!

Dodatni kozarci

Več informacije najdete na Nutri Express

Kaj je Nutri Express: 

Nutri Express – zadovolji vaše dnevne potrebe po vitaminih, mineralih in hranljivih snoveh. Eden in edinstven Nutri Express prinaša zdravje v vaš dom. Z njim boste zlahka pripravili okusne in zdrave napitke, smutije, kremne juhe in tudi mleli suhe sestavine, kot so zrna, oreščki ali semena.

Nutri Express zadovolji vaše dnevne potrebe po vitaminih, mineralih in hranljivih snoveh. Sestavine utekočini vse do nivoja celic, da odklene vitamine in minerale. Z njim boste še bolj zdravi in fit.

Uporabljali ga boste tudi kot mlinček. S polirano ploščo pod zmogljivimi, dvojno ukrivljenimi “piranja rezili” v sekundah zmelje suhe sestavine, kot so zrna, oreščki ali semena, v najbolj fino moko. Popolnoma enostavno in hitro.

Samo en Nutri Express napitek na dan lahko pozitivno vpliva na vaše zdravje. Navdušil vas bo tudi s povsem enostavno uporabo in nadvse preprostim čiščenjem.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dodatni kozarci za Nutri Express”

19,90€ Dodaj v košarico