47
, , , ,

Dinozavrovo jajce za v vodo


Primerjaj

Dinozavrovo jajce odkrije magijo prazgodovine. Mali paleontologi se bodo zabavali, ko bodo opazovali kako dinozaver raste, dokler ne prikuka iz jajca!

7,90 14,90

Dinozavrovo jajce za v vodo

Danes vam pri predstavljamo igračko, s katero se boste resnično zabavali! Že poznate dinozavrovo jajce za v vodo? Gre za zanimivo dinozavrovo jajce, ki ga pustite namočenega nekaj dni v vodi. Sčasoma znotraj jajca zraste dinozaver, dokler ni dovolj velik, da razbije lupino. To pegasto jajce je res prijetno na dotik in dinozaver v njem je resnično zabaven. Vaši otroci bodo radi vzrejali te dinozavre. Dinozavrovo jajce je popolno darilo za male paleontologe.

Tehnične lastnosti:

  • Dinozavrovo jajce za v vodo meri pribl. 11,5 cm x 8 cm x 8 cm

Izkusite vso magičnost prazgodovine s temi dinozavri, ki rastejo znotraj jajc!


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Dinozavrovo jajce za v vodo

Danes vam pri predstavljamo igračko, s katero se boste resnično zabavali! Že poznate to igračo? Gre za zanimivo dinozavrovo jajce, ki ga pustite namočenega nekaj dni v vodi. Sčasoma znotraj jajca zraste dinozaver, dokler ni dovolj velik, da razbije lupino. To pegasto jajce je res prijetno na dotik in dinozaver v njem je resnično zabaven. Vaši otroci bodo radi vzrejali te dinozavre. Je popolno darilo za male paleontologe.

Tehnične lastnosti:

  • Dinozavrovo jajce za v vodo meri pribl. 11,5 cm x 8 cm x 8 cm

Izkusite vso magičnost prazgodovine s temi dinozavri, ki rastejo znotraj jajc!