33 %
33 %
33 %
33 %
9250

Dežnik Wonderdry

29,90€ 19,90€

Wonderdry – revolucionarni dežnik! Neverjetno praktičen, trpežen in inovativen dežnik, zaradi katerega nikoli več ne boste hoteli uporabljati nepraktičnih navadnih dežnikov.

Počisti

Dežnik Wonderdry

Wonderdry – Navadni dežniki so nepraktični, saj od njih vedno kaplja. Tako z njimi prinesete vodo v stanovanje in v avto. Poleg tega jih je težko odpreti, če imate malo prostora, kot na primer na parkirišču, ko izstopate iz avtomobila. Zato so inženirji staknili glave in nastal je dežnik Wonderdry.

Od dežnika Wonderdry ne kaplja, ker ostane od zunaj suh, vse dežne kaplje pa ostanejo znotraj, od koder jih enostavno zlijete stran. Nič več pokapljanih tal.

Wonderdry – inovacija med dežniki!

Pri razvoju dežnika Wonderdry so vzeli zasnovo običajn     ega dežnika in jo obrnili okoli, tako da moker del zdaj ostane odznotraj in vam ni treba več skrbeti za kaplje.

Za odpreti običajen dežnik potrebujete veliko prostora. Najprej morate stopiti ven na dež, se zmočiti, in šele potem ga lahko odprete. Wonderdry se medtem odpre v obratni smeri. Za odpiranje zadostuje že 5-centimetrska špranja, tako da vam ni treba nikoli stopiti pod dežne kaplje.

Wonderdry – NEVERJETNO ODPOREN:

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da vam je veter obrnil navaden dežnik, ki potem nikoli več ni bil takšen kot nekoč? Ta dežnik je čvrst in odporen na veter. Testirali so ga v sunkih do 100 km/h.

Zaradi super lahke, ergonomske zasnove in nedrsečega ročaja, ga je tudi enostavno držati. Narejen je tudi tako, da lahko stoji sam, da imate lahko proste roke, kadar jih potrebujete.

Ne glede na to, ali dežuje, ali sneži, vas ta dežnik zaščiti kjerkoli ste ali kamorkoli greste.


 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Additional Information

barva

Črna, Modra, Rdeča

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dežnik Wonderdry”

29,90€ 19,90€ Izberi barvo