,

Deska za rezanje iz bambusa s pladnjem – TakeTokio

SKU: BLUE848449
Zaloga:

Na zalogi


Izjemno iznajdljiva deska za rezanje s pladnjem iz bambusa, ki bo poskrbela, da bo rezanje in sekljanje sedaj enostavnejše, čistejše in bolj urejeno.

 • Deska za rezanje iz bambusa s pladnjem
 • Izjemna kvaliteta

14.90 24.90

Na zalogi


 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na: 080 61 16

> Deska za rezanje iz bambusa s pladnjem – TakeTokio

Deska za rezanje iz bambusa s pladnjem – TakeTokio je priročna deska, ki ima predalček v katerega se spravi pladenj. Tako živila, ki jih režete na deski padejo direktno na pladenj. Pladenj lahko nato odstranite, dvignete, postrežete ali iz njega stresete sesekljano hrano v lonec ali drugo posodo.

Tako ne bo potrebno dvigovati celotne deske in nikoli vam ne bo zmanjkalo prostora za rezanje na deski, saj boste hrano sproti umikali na pladenj.

> Še več o izdelku

Koliko krat se nam zgodi, da nekaj režemo ali sekljamo na deski in kar smo sesekljali umikamo na robove deske, da imamo prostor. Nato se nam sesekljane sestavine raztresejo po pultu in če ta ni čist, jih moramo zavreči. Če pa imamo čist pult moramo zbrati vse raztreseno z deske v posodo.

Temu se lahko izognemo tako, da sesekljane sestavine sproti premeščamov drugo posodo, kar pa pomeni da bomo spet del sestavin raztresli po pultu ali mizi, vse sestavine pa bomo morali primiti z rokami, kar pomeni da bodo naše roke vedno bolj umazane in držanje noža oteženo in nevarnejše.

> Še več o izdelku

Koliko krat se nam zgodi, da nekaj režemo ali sekljamo na deski in kar smo sesekljali umikamo na robove deske, da imamo prostor. Nato se nam sesekljane sestavine raztresejo po pultu in če ta ni čist, jih moramo zavreči. Če pa imamo čist pult moramo zbrati vse raztreseno z deske v posodo.

Temu se lahko izognemo tako, da sesekljane sestavine sproti premeščamov drugo posodo, kar pa pomeni da bomo spet del sestavin raztresli po pultu ali mizi, vse sestavine pa bomo morali primiti z rokami, kar pomeni da bodo naše roke vedno bolj umazane in držanje noža oteženo in nevarnejše.

> Uporaba in Dimenzije

Vsemu temu se lahko izognemo s tem čudovitim pripomočkom – desko iz bambusa, ki ima že vgrajen pladenj. Sesekljane sestavine bomo tako enostavno sproti odmikali na pladenj, pladenj pa nato dvignili in prenesli ali postregli. Tako enostavno in tako iznajdljivo! Delo v kuhinji vam bo olajšano za vedno.

 • Dimenzije deske: 35 x 4 x 25 cm
 • Dimenzije pladnja: 31,5 x 2 x 21,5 cm

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Morda vam bo prav tako všeč…

Call Now Button
0

×