40
, ,

Deska za rezanje iz bambusa s pladnjem – TakeTokio


Primerjaj

Izjemno iznajdljiva deska za rezanje s pladnjem iz bambusa, ki bo poskrbela, da bo rezanje in sekljanje sedaj enostavnejše, čistejše in bolj urejeno.

14,90 24,90

Deska za rezanje iz bambusa s pladnjem – TakeTokio

Deska za rezanje iz bambusa s pladnjem – TakeTokio je priročna deska, ki ima predalček v katerega se spravi pladenj. Tako živila, ki jih režete na deski padejo direktno na pladenj.

Pladenj lahko nato odstranite, dvignete, postrežete ali iz njega stresete sesekljano hrano v lonec ali drugo posodo. Tako ne bo potrebno dvigovati celotne deske in nikoli vam ne bo zmanjkalo prostora za rezanje na deski, saj boste hrano sproti umikali na pladenj.

Koliko krat se nam zgodi, da nekaj režemo ali sekljamo na deski in kar smo sesekljali umikamo na robove deske, da imamo prostor. Nato se nam sesekljane sestavine raztresejo po pultu in če ta ni čist, jih moramo zavreči. Če pa imamo čist pult moramo zbrati vse raztreseno z deske v posodo. Temu se lahko izognemo tako, da sesekljane sestavine sproti premeščamo v drugo posodo, kar pa pomeni da bomo spet del sestavin raztresli po pultu ali mizi, vse sestavine pa bomo morali primiti z rokami, kar pomeni da bodo naše roke vedno bolj umazane in držanje noža oteženo in nevarnejše.

Vsemu temu se lahko izognemo s tem čudovitim pripomočkom – desko iz bambusa, ki ima že vgrajen pladenj. Sesekljane sestavine bomo tako enostavno sproti odmikali na pladenj, pladenj pa nato dvignili in prenesli ali postregli. Tako enostavno in tako iznajdljivo! Delo v kuhinji vam bo olajšano za vedno.

Dimenzije deske: 35 x 4 x 25 cm

Dimenzije pladnja: 31,5 x 2 x 21,5 cm

Deska za rezanje iz bambusa s pladnjem – TakeTokio


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Morda vam bo prav tako všeč…