Derma losjon Gloves In A Bottle (60 ml)

8,45€

Derma losjon Gloves In A Bottle je revolucionarni losjon, ki lahko pomaga tudi pri resnejših kožnih težavah. Izjemna svetovna uspešnica, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Zaščitna plast omogoča naravno vlaženje kože, ki lahko lajša alergije, dermatitis in zmanjšuje draženje iritantov (npr.: rastlin). Lahko lajša težave pri ekcemih in luskavici.

Neto količina: 60 ml

Derma losjon Gloves In A Bottle (60 ml)

Derma losjon Gloves In A Bottle (60 ml)

Kaj so rokavice v steklenici?

Derma losjon Gloves In A Bottle je zaščitni losjon, ki se lahko uporablja po vsem telesu.

Kako deluje?

Losjon se veže z zunanjo plastjo kože in ustvari zaščitno bariero, ki zagotavlja naravno vlaženje in zaščito pred zunanjimi elementi. Ena glavnih prednosti pred ostalimi losjoni je, da se ne spere! Odstrani se z naravnim luščenjem povrhnjice kože, kar omogoča večurno zaščito in učinkovitost.

Zaščitna plast omogoča naravno vlaženje kože, ki lahko lajša alergije, dermatitis in zmanjšuje draženje iritantov (npr.: rastlin). Lahko lajša težave pri ekcemih in luskavici.

Derma losjon Gloves In A Bottle (60 ml)

Losjon se uporablja za zaščito kože v različnih industrijah, kjer je potrebno konstano umivanje rok, ali vsebuje dela s čistili, raztopinami, barvami… ali pa za lažje čiščenje rok po uporabi barve, olja in delu z umazanijami.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

*opomba: rezultati uporabe so individualni in se lahko razlikujejo med posamezniki.

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Derma losjon Gloves In A Bottle (60 ml)”

8,45€ Dodaj v košarico