845835

Čudežni svinčnik – Miracle Pencil

2,50

Čudežni svinčnik Golden Rose Miracle Pencil poudarja ustnice in ustvarja učinek polnosti. Če ga uporabite okrog oči, pa bo ustvaril občutek budnosti in svežine.

Čudežni svinčnik Golden Rose Miracle Pencil poudarja ustnice in jim dodaja definicijo. Poleg tega pa ga lahko uporabljate za osvetljevanje oči.

Ta čudežni svinčnik ima rahel rožnati podton, gladko teksturo in optimalno mehkobo in je tako primeren za ustnice in oči.

Način uporabe za ustnice: nanesite ga na zunanje robove linije ustnic in zamažite navzven. Tako boste ustnicam dodali definicijo in ustvarite učinek polnosti.

Način uporabe za oči: nanesite ga na linijo tik pod očmi, nad trepalnicami (vodno linijo) in tako osvetlite pogled. S tem ustvarite učinek budnosti in svežine.

SESTAVINE MIRACLE PENCIL


VEČ O ZNAMKI GOLDEN ROSE

Golden Rose Cosmetics je priznana evropska linija ličil iz visoko kakovostnih surovin po dostopnih cenah. Nudijo pestro izbiro izdelkov, od vrhunskih ličil za ustnice, senčil, črtal, izdelkov za nohte, maskar in mnogo več!

Dobavitelj:
Harbini Kozmetika d.o.o.
Šmartinska 152
1000 Ljubljana


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

 

2,50Dodaj v košarico