črtalo za oči drem eyes eyeliner 407

Črtalo za oči – Dream Eyes Eyeliner – št. 407

1,99

Črtalo za oči Golden Rose Dream Eyes Eyeliner je zelo kakovostno, enostavno za uporabo in je na voljo v široki paleti modnih odtenkov.

Črtalo za oči Golden Rose Dream Eyes Eyeliner je narejeno na podlagi posebne formule in je zelo kakovostno. Črtalo za oči Dream Eyes Eyeliner je na voljo v bogati paleti modnih barv. Ker je v obliki svinčnika, je zelo enostavno za uporabo.

SESTAVINE DREAM EYES EYELINER


VEČ O ZNAMKI GOLDEN ROSE

Golden Rose Cosmetics je priznana evropska linija ličil iz visoko kakovostnih surovin po dostopnih cenah. Nudijo pestro izbiro izdelkov, od vrhunskih ličil za ustnice, senčil, črtal, izdelkov za nohte, maskar in mnogo več!

Dobavitelj:
Harbini Kozmetika d.o.o.
Šmartinska 152
1000 Ljubljana


OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

 

1,99Dodaj v košarico