35 %

Črna maska proti ogrcem

19,99€ 12,99€

Črna luščilna maska, ki učinkovito odstranjuje ogrce. Ta revolucionarna črna maska jih globinsko odstrani in pri tem odstranjuje tudi odmrle kožne celice. Koža je po uporabi čista, zelo mehka, gladka in sijoča! Ne stiskajte ogrcev, odstranite jih s črno masko! Neto količina: 50ml Ob naročilu dveh črnih mask je dostava BREZPLAČNA!

Ob naročilu dveh črnih mask je dostava BREZPLAČNA! (spletna naročila: v blagajni izberite opcijo ‘brezplačna poštnina’.)

Kaj je črna maska?

To je maska za odstranjevanje ogrcev, ki deluje tako, da se prilepi na konice ogrcev in jih potegne ven. Deluje globinsko – ogrce odstrani skupaj s korenom. Črna maska globinsko odstrani grde črne ogrce, obenem pa tudi izboljša prekrvavitev obraza, odstrani odmrle kožne celice in koža je praktično brez nečistoč!

Takojšnji rezultat!

Uporaba: Masko nanesemo na obraz (najbolje kar s čopičem) na predele kjer imamo ogrce. Pustimo delovati od 20 do 30 minut. Sloj nanošene maske ne sme biti predebel in ne pretanek. Izognemo se občutljivih predelov okoli oči, ustnic in obrvi. Ko se maska popolnoma posuši, jo odstranimo s potegi od spodaj navzgor. Torej od vratu proti čelu.

črna maska

črna maska

SESTAVINE ČRNE MASKE

SESTAVINE ČRNE MASKE

Najbolj higieničen način za odstranjevanje kožnih nečistoč

Črna maska je daleč najbolj higieničen način za odstranjevanje kožnih nečistoč. Najslabše namreč je, da ogrce stiskamo s prsti, saj imamo pod nohti kup bakterij, ki pri tem preidejo v pore in vodijo še do dodatnih infekcij – mozoljev in aken.

Prihranite denar!

Prihranite denar, ki ga zapravljate v dragih kozmetičnih salonih, kožo lahko profesionalno očistite tudi v udobju vašega doma!

Črna maska je enkratna, ker …

  • je ekstremno učinkovita
  • odstrani večino ogrcev in nečistoč v enem samem nanosu
  • ogrce odstrani od korena!
  • je popolna terapija proti nečisti koži!
  • koža je po uporabi čista, pore so manj vidne

Ob naročilu dveh črnih mask je dostava BREZPLAČNA! (spletna naročila: v blagajni izberite opcijo ‘brezplačna poštnina’.)


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Črna maska proti ogrcem”

19,99€ 12,99€ Dodaj v košarico