5297

Comfortisse Bra nedrček – 6 kosov

39,90€

Maksimalno udoben nedrček za vsak dan.

Tehnologija razvita posebej za Comfortisse bra je omogočila izdelavo nedrčka brez žic in šivov iz zelo mehkega materiala brez zaponk in neudobnih naramnic.

Comfortisse Bra nedrček - 6 kosovComfortisse bra nedrček  z brezšivnim dizajom in zelo vzdržljivim materialom nudi izjemno oporo. Izdelan je iz zelo mehke tkanine, ki se prilagodi vsaki postavi in zagotavlja naravno oblikovanje vaše postave.

Tehnologija razvita posebej za Comfortisse bra je omogočila izdelavo nedrčka brez žic in šivov iz zelo mehkega materiala brez zaponk in neudobnih naramnic. Nedrček Comfortisse bra vam tako nudimaksimalno udobje ob vsaki priložnosti. Prilega se vsem velikostim košaric in se odlično poda tako pod športna, kot pod svečana oblačila.

Udoben dizajn Comfortisse bra omogoča tudi lažje slačenje nedrčka. Ko ga boste preizkusili, se boste strinjali z zadovoljnimi uporabnicami, ki pravijo, da si ne želijo več nadeti starega običajnega nedrčka.

 

Comfortisse bra nedrček

Velikost izberete glede na vašo konfekcijsko številko (majice, srajce). Izbirate lahko med štirimi velikostmi: S, M, L in XL

V paketu boste prejeli 6 nedrčkov izbrane velikosti v treh barvah (2x bel, 2x bež, 2x črn).

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Comfortisse Bra nedrček – 6 kosov”

39,90€ Dodaj v košarico