20
, , ,

Climb Cart – voziček, ki gre po stopnicah


Primerjaj

Priročen voziček z napredno mehaniko 3 koles za premagovanje vseh ovir – tudi stopnic in robnikov. Razbremenite svoje roke in hrbet. Naj vam pomaga Climb Cart.

79,80 99,90

Climb Cart – voziček, ki gre po stopnicah  z napredno mehaniko 3 koles za premagovanje vseh ovir – tudi stopnic in robnikov. Razbremenite svoje roke in hrbet. Naj vam pomaga Climb Cart.

Včasih potrebujete pomočnika, ki vam pomaga prenašati težka bremena. Voziček Climb Cart je prav to! Vaš pomočnik, s katerim vse postane enostavno. Težke nakupovalne vrečke, zaboj pijače, orodje, pohištvo, gospodinjski aparati … pozabite na prenašanje na roke in obremenjevanje vašega hrbta. S Climb Cartom z lahkoto prepeljete vsa težka bremena do skupne teže 36 kilogramov.

Original, kot ste ga videli v televizijskem oglasu! 

Ne zadovoljite se s cenenimi kopijami. Samo Climb Cart je original, kot ste ga videli v televizijskem oglasu. Z napredno mehaniko 3 koles za enostavno premagovanje stopnic, robnikov in drugih ovir. Z njim lahko tovor prevažate po travi, pesku, snegu … Za Climb Cart resnično ni ovir.

Odlikuje ga lahka in stabilna konstrukcija, zasnovana tako, da voziček enostavno zložite, ko ga ne uporabljate. Tako ga zlahka pospravite v omaro, pod posteljo, ali v prtljažnik avtomobila.

BONUS: Torba in trak za privezovanje tovora

Poleg samega vozička Climb Cart boste dobili tudi trpežno in praktično vrečo, ki jo namestite na voziček – za brezskrbno in enostavno nakupovanje. Nikoli več vam ne bo treba iz trgovine nositi težkih vrečk, ki se povrhu vsega tako rade strgajo. Idealno tudi za starejše osebe in ljudi, ki imajo težave s hrbtenico, zaradi česar ne morejo ali ne smejo nositi nakupljenega v nakupovalnih vrečkah.

Za varno prevažanje ostalih tovorov boste v paketu dobili tudi elastičen trak za privezovanje. Da bo vse varno pričvrščeno na svojem mestu.

 

Tehnični podatki:

  • Nosilnost: 36 kg

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Climb Cart – voziček, ki gre po stopnicah

Morda vam bo prav tako všeč…