5260

Cerafit Granit – set granitnih ponev

79,90€

Kuhanje na vročih kamnih je ena najstarejših in najbolj zdravih oblik kuhanja, kajti kamni absorbirajo in ohranjajo toploto kot noben drug naraven material. Granit je en najtrših naravnih materialov. Zaradi njegovih naravnih lastnosti absorbira toploto, hkrati pa je neprepusten za tekočine. To pomeni, da absorbira in zadržuje toploto, medtem ko odbija tekočine in druge snovi.

Ni na zalogi

Cerafit Granit – Predstavljamo vam komplet Cerafit Granit Grand Edition. Sestavljajo ga posode in ponve z vrhunsko prevleko proti oprijemanju, ki se ne opraska. V njih lahko kuhate, pečete cvrete, dušite, kuhate na pari, pražite in celo pečete sladice. Vse to z enim samim kompletom za kuhanje z izjemno življenjsko dobo.

Geniusovi znanstveniki so razvili poseben postopek, ki omogoča prenos naravnih lastnosti granita v posebno granitno-keramično prevleko. Ta bo za vedno spremenila način, kako kuhate. Zaradi površine, na katero se nič ne prijema, je čiščenje povsem enostavno. Samo obrišete in že je čisto.

Cerafit Granit

Grand Edition iz Geniusa z ekskluzivnim dnom, ki se ne ukrivi in omogoča enakomerno razporeditev toplote na vse strani, ne glede na vir toplote ali površino. Ima razširjeno površino za kuhanje z dvignjenimi robovi in keramično granitno prevleko iz treh slojev, ki se ne zažge, umaže, odrgne ali lušči. Ergonomske ročaje lahko odstranite in tako pečete tudi v pečici, kajti posoda zdrži vse do 450 stopinj.

S ponvami Cerafit Granit lahko pripravljate jedi na plinskem kuhalniku, električni plošči, steklokeramiki ter na indukcijskih ploščah.

Počakajte, da okusite jedi in začutite to bogastvo okusov! Neverjetne predjedi, slastne glavne jedi, sočno meso, ribe, perutnina … obare in enolončnice in celo izvrstne sladice! Vse to je mogoče s kompletom Cerafit Granit Grand Edition.

Komplet vsebuje:

  • 1x ponev 28 cm
  • 1x steklen pokrov 28 cm
  • 1x ponev 24 cm
  • 1x steklen pokrov 24 cm
  • 1x ponev 20 cm

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cerafit Granit – set granitnih ponev”

79,90€ Preberi več