-32%
,

CD – Nika Zajca


Obudite  spomin na vesele trenutke ob znanih melodijah Ansambla Nika Zajca. Spomin na Nika Zajca in njegove melodije bo tako ponovno zaživel v vaših srcih in domovih.

 • 20 prečudovitih melodij

13.00 19.00

 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 080 6116

> CD - Nika Zajca

Ekipa Radia in televizije Veseljak se je to jesen odločila obuditi spomine na priljubljenega godca Nika Zajca. Zapustil pred dvajsetimi leti in za sabo pustil bogato glasbeno zapuščino. Zgodbe o njem in njegove skladbe so pomagali obuditi številni glasbeniki, pa tudi njegovi domači in prijatelji.

Ansambel Nika Zajca je nekdanja narodnozabavna zasedba, ki je bila ustanovljena leta 1970. Delovala pa je vse do smrti vodje ansambla leta 1998. Gre za enega najbolj priljubljenih ansamblov, ki je med drugim večkrat zmagal na tekmovalni oddaji Lojtrca domačih

> Nasledniki – Ansambel Zajc

Leta 2011 sta vnuka Nika Zajca, Jure Zajc in Anže Šuštar, ustanovila svoj Ansambel Zajc. Kot člani so svoj čas v njem delovali tudi najprej Rok Mehle in Anamarija Purgar, nato pa Primož Logaj, Tjaša Hrovat in Robert Koderman. Ansambel je deloval le tri leta in razpadel z novim letom 2015. Zaradi sporov med člani ansambla. V času delovanja so med drugim leta 2014 nastopili na festivalu v Števerjanu, kjer so poleg avtorske skladbe izvedli tudi skladbo Ansambla Nika Zajca Po Sloveniji.

Nagrajeni so bili z nagrado za najboljši trio festivala. Po razpadu ansambla sta vnuka ustanovila vsak svoj ansambel. Tako sta nastala Ansambel Jureta Zajca in Ansambel Anžeta Šuštarja.

> Izbor pesmi

V letošnjem letu bi pesmi prav posebno zvenele saj bi v krogu družine prijateljev in znancev slavil okrogli jubilej 70. let Niko Zajc. Ker ga ni več med nami a njegove pesmi še odmevajo tudi po zaslugi otrok in vnukov.

 1. Na zdravje sosed
 2. Po kamniških planinah
 3. Bodi zdrava mati
 4. Na Kisovcu
 5. Čebelar
 6. Pod srečno zvezdo
 7. Gremo na veselico
 8. Vinska gorica
 9. Valček za milana
 10. Naše praznovanje
 11. Zdravica Janezu
 12. Bodi vedno zdrav
 13. Abraham je odšel
 14. Pod volovljekom
 15. Pikapolonica
 16. Divji lovec
 17. Peter polka
 18. Knjiga življenja
 19. Valjček za Vinka
 20. Na Kisovcu

cd – nika zajca, narodno zabavna muzika, cd, cd veseljak, melodije, pesmi

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

VAŠA KOŠARICA

close
Call Now Button